James Spader u The Officeu – serijala.com
Trenutno čitaš
James Spader u The Officeu

James Spader u The Officeu

Nakon što se prethodno nagađalo da je lista kandidata za nasljednika Stevea Carella u The Officeu sužena na dva imena – britansku komičarku Catherine Tate i višestrukog emmyevca Jamesa Spadera, ulogu je dobio (ili prihvatio?) potonji. Spader je gostovao u finalu posljednje sezone, u sklopu intervjua za Michaelovog nasljednika, no čeka ga nešto bolji posao u Dunder Mifflinu…

Spader će nastaviti ulogu / lik vrlo sposobnog i samouvjerenog prodavača te nakratko preuzeti upravljanje podružnice u Scrantonu. No, kako Kathy Bates, koja je dosad imala gostujuću ulogu direktorice Dunder Mifflina, napušta seriju zbog vlastite serije Harry’s Law, Spader bi uskoro trebao preuzeti njeno mjesto.

Što znači da će mjesto voditelja podružnice ponovo biti upražnjeno, a vjerojatno će ga preuzeti netko iz trenutne postave. Kao najizgledniji kandidati već su se spominjali Jim (John Krasinski), Dwight (Rainn Wilson) i Darryl (Craig Robinson). Spader će, za razliku od Bates koja je tek povremeno gostovala, biti član glavne glumačke postave.

Kao Alan Shore u pravničkim dramama The Practice i Boston Legal, James Spader osvojio je tri Emmya za najbolju glavnu mušku ulogu, 2004., 2005. i 2007. godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NzN_exBdaE0[/youtube]
6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861