House of Lies – poster i traileri – serijala.com
Trenutno čitaš
House of Lies – poster i traileri

House of Lies – poster i traileri

Nekoliko promo teasera i poster najnovije Showtimeove komedije House of Lies, koja konačno nema problematičan ženski lik u glavnoj ulozi.

Pošto se radi o konačnom povratku Kristen Bell na televizijske ekrane, manje je bitno o čemu se zapravo radi u seriji, no naziv knjige prema kojoj je rađena serija dovoljno je deskriptivan – “House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time.”

Uz Bell, u glavnoj je ulozi iskusni filmski glumac Don Cheadle, a između među glavnim četvercem nalazi se i Ben Schwartz aka. Jean-Ralphio iz Parks and Recreationa.

Premijera ove polusatne komedije zakazana je za 8. siječnja, a Showtime je naručio 12 epizoda za prvu sezonu serije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a4a2A55R9-0[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W0qvXI4E9W8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-YW0AefGqdU[/youtube]

House of Lies, poster

8 komentara
 • Sviđa mi se u kojem smjeru idu Showtimeove hum. serije. Napokon su razbili monotoniju napaćenih žena u krizi srednjih godina s Episodesima i sad nastavljaju s originalnijim materijalima. :)

  Showtime polako, ali sigurno, gradi novi roster kvalitetnih serija.

  BTW, Kristen <3

   • Mda, ispalo je kao da to mislim, ali ovo na kvalitetniji roster se primarno odnosi na Homeland, samo sam ga zaboravio spomenuti :D

    • Heh, da :)

     Homeland mi postaje jedna od najboljih aktualnih serija. As in, one koje se trenutno emitiraju. As in, nisu na pauzi. Mozda je vec sad bolja, ili ce vjerojatno do kraja sezone biti, od Sons of Anarchy. Boardwalk catchupam sad, ali nikad mi nije bio bas specijalno drag. Definitivno je bolji od Boardwalka nakon toliko epizoda.

     • Istina, Boardwalku nešto fali. Ne mogu točno opisati što, ali fali mu onaj jedan oomph kojeg imaju i Mad Meni i Breaking Bad i sve trenutne kvalitetne drame. Ofskroz, ne kažem da je loša serija, naprotiv, ali nije ni meni toliko drag kao puno drugih serija.

 • “Pošto se radi o konačnom povratku Kristen Bell na televizijske ekrane, manje je bitno o čemu se zapravo radi u seriji”

  E baš to care!!!! Predivna je Kristen!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861