Shameless obnovljen za petu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Shameless obnovljen za petu sezonu

Shameless obnovljen za petu sezonu

Nakon odličnog početka sezone – i posebno sjajnih posljednjih dviju epizoda – Showtime je fanovima Shamelessa dao još jedan razlog za zadovoljstvo: serija je obnovljena i za petu sezonu. Također, mreža je ubacila i periodički godišnji podsjetnik da se House of Lies još uvijek emitira, obnovivši komediju za četvrtu sezonu. Episodes Matta LeBlanca je također već ranije obnovljen za četvrtu sezonu.

Shameless je serija koju volimo od prve epizode, a ova sezona također je bila vrlo dobra za sada. Posebno su sjajne bile posljednje dvije epizode koje su Gallaghere ponovo bacile u blato, nakon što im se sreća barem malo naizgled osmjehnula. Emmy Rossum ponovo šalje podsjetnik Akademiji da je se sjete kada dođe vrijeme za podjelu nominacija, no nekako se bojimo da će opet ostati bez priznanja s kojim dijeli ime.

House of Lies — druga najpopularnija serija televizije koja počinje sa “House of” — bila je komedija kojoj smo se veselili prije premijere, prvenstveno zbog Dona Cheadlea i Kristen Bell, no odmah je zaboravili nakon prve sezone. Postoji šansa da je serija magično postala odlična u kasnijim sezonama, ali skloniji smo vjerovati da samo trati vrijeme Cheadleu i Bell…

8 komentara
  • Shameless je trenutno u 4. sezoni. I Dexter je u prve četiri sezone bio izvrstan, s tim da je upravo četvrta bila vrhunac serije, a nakon toga krenulo nizbrdo. Nadajmo se da se isto neće dogoditi i sa Shamelessom.

   • Pa i ne baš. Treća nije bila izvrsna a i četvrta nije tako dobra kao prva i veći dio druge.

 • Stvarno s veseljem gledam taj shameless, izvrsnost.
  A House of Lies-u bolje leži format jednog slučaja (ili ajmo reći većinskog slučaja) kroz sezonu, nego jedna epizoda-jedan klijent..

  • Fiona bi mu je mogla dat. Od početka sezone se na neki način odvaja od obitelji što je kulminiralo u zadnje dvije epizode, te će i u sljedećoj sudeći prema promo-u, i po tome dolazi u sličnu situaciju kao Frank što bi je moglo potaknut na to. :)

 • Jedna od rjetkih serija koju skoro svakih pet minuta pauziram da bih mogao što dulje uživat u tekućoj epizodi. Jenostavno ne želim da se završi.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861