Hoće li osma sezona biti posljednja za How I Met Your Mother? – serijala.com
Trenutno čitaš
Hoće li osma sezona biti posljednja za How I Met Your Mother?

Hoće li osma sezona biti posljednja za How I Met Your Mother?

I to smo izgleda svi dočekali. Kako prenosi Screenrant, osma sezona mogla bi biti posljednja. No, nemojte se unaprijed veseliti / tugovati, ništa još uvijek nije službeno, jer špekulacije su tek počele, a nas tek čekaju još 24 nove epizode. Iskreno, nadamo se da će Ted ipak konačno naći majku svoje djece, i otići sa malih ekrana u stilu.

Krenimo prvo od činjenica, a ta je da glumcima nakon osme sezone istječu ugovori. A hoće li se vratiti ako im se ponude pojačani ugovori, možemo samo nagađati. Neil Patrick Haris (Barney) je u nedavnom intervjuu spomenuo kako zapravo svi glumci čekaju da “krenu dalje”, i ostave popularni sitocm iza sebe. Jer štoviše, svi imaju zgusnute rasporede. Colbie Smulders (Robin) se okrenula Avengersima, Jasona Segela svako malo gledamo u nekim komedijama, i tako dalje. Ali naravno, u istom tom razgovoru, spomenuo je kako bi cijeli cast mogao potpisati nove ugovore, naravno ako budu financijski isplativi. To je televizijski biznis.

Jedan od autora serije Craig Thomas, napomenuo je kako on i Carter Bays neće nastaviti seriju ako netko od glavnih glumaca napusti seriju. Također, ekipa scenarista pristupa ovoj sezoni kao da je posljednja — što će reći da bi konačno trebali upoznati famoznu majku. No ipak, imaju i planove i ideje za devetu sezonu, ako se dogodi, što bi značilo još glupavih zapleta, samo da se nastavi serija, i da naravno se zaradi na njom. Stvari su se očito malo promijenile od ljeta i CBS-ove prezentacije jesenskog rasporeda, kada je predsjednica mreže Nina Tassler izjavila da su “optimistični o šansama za devetu sezonu”…

Premijera osme sezone očekuje nas sutra, 24. rujna, a donosimo vam i kratak promo u nastavku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fohfcVbJ5Yo[/youtube]
5 komentara
  • Ne bih volio da završi. Volim je i gledam od početka, a tko je majka nije me ni najmanje briga.
    Nadajmo se dobroj gledanosti u novoj sezoni, mislim da bi to, unatoč svemu, značilo da ćemo ih gledati još koju sezonu.

  • Dajte ba’ ljudi ova sezona nece biti zadnja.Ja gledam malo unaprijed. Dosla sam do onoga kaada je Lili dobila djecaka, Barny se zarucio sa jednom kuckom, a Ted je pozvao jednu svoju bivsu koja je tog dana morala biti vjencana ali je napustila to vjencanje radi Ted-a.TJ ima jos mnogo toga sto se mora desiti.
    P.S. Barny i Robin ce… nesto ce biti iznenaditi cete se.Pozdrav.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861