HBO obnovio Veep i Silicon Valley – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obnovio Veep i Silicon Valley

HBO obnovio Veep i Silicon Valley

Prema dobroj-staroj tradiciji (osim kad to ne naprave), HBO je krenuo s emitiranjem novih sezona svijih serija i odmah potom im dao nove sezone. Veep i Silicon Valley noćas su krenuli u četvrtu i drugu sezonu, a niti 24 sata kasnije, HBO im je podijelio obnove. Ovo čak nije ni prva vijest sa identičnim naslovom na Serijali.

Bit će to — očito — peta sezona za Veep, političku komediju Julie-Louis Dreyfus te druga za Silicon Valley, tech-komediju Mikea Judgea, autora Beavis & Butt-heada te filma Office Space. Veep je nedavno ostao bez autora i showrunnera Armanda Iannucija, no HBO je već pronašao zamjenu.

Nedjelje na HBO-u su, uz petu sezonu Igre prijestolja i ove dvije serije, poprilično dobar način za izgubiti dva sata vremena. Naravno, Game of Thrones je već ranije obnovljen za šestu sezonu, tako da je i to riješeno.

3 komentara
    • Meni je bila epizoda ispod prosjeka. Premisa je bila interesantna ali humor je bio previse isforsiran i kao da su ga tjerali ali treba znati da je i 1. sezona pocela isto “lose” pa su na kraju razvalili.

      Ali zato Veep nastavio u starom ritmu, samo pitanje je koliko ce Veep biti POTUS…..

    • Jep, meni su obje bile odlicne u premijeri – i Silicon Valley i Veep (uvijek mi je super vidjet Pattona Oswalta u gostujucoj).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861