Autor Veepa napušta seriju nakon ove sezone (plus, trailer pred premijeru) – serijala.com
Trenutno čitaš
Autor Veepa napušta seriju nakon ove sezone (plus, trailer pred premijeru)

Autor Veepa napušta seriju nakon ove sezone (plus, trailer pred premijeru)

Još je malo ostalo do povratka jedne od najboljih televizijskih komedija, političke satire Veep u kojoj Julia Louis-Dreyfus glumi (pot)predsjednicu SAD-a i magnet za Emmyje. Četvrta sezona debitirat će ove nedjelje — nakon što je treća bila najbolja do sada — no uz to dolaze i nešto lošije vijesti.

Nažalost, škotski scenarist talijanskog imena Armando Iannucci, neće nastaviti svoj rad na seriji nakon ove sezone. Kaže HBO: “Razgovamo već neko vrijeme sa Armandom oko problema i izazova rada u SAD-u te održavanja obiteljskog života u Londonu. Armando je nezamjenjiv, ali vjerujemo da će Veep i dalje biti produciran na najvišem nivou.”

Naravno, HBO formalno seriji još nije dao petu sezonu, no očekujte tu vijest u idućim tjednima. Ianuccijeva zamjena bit će David Mandel, koji je radio na Seinfeldu i Curb Your Enthusiasm. Osim što je kreirao Veep, Iannuci je na Otoku kreirao još jedan politički sitcom, The Thick of It sa još kreativnijim prostačenjem i uvredama, u kojem je glumio sadašnji Doktor Peter Capaldi.

https://www.youtube.com/watch?v=u9qBDFmbkZg

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861