Glee prešao s PG13 na R rating – serijala.com
Trenutno čitaš
Glee prešao s PG13 na R rating

Glee prešao s PG13 na R rating

PTC (Parents Television Council), iliti roditeljsko televizijsko vijeće, napada FOX-ovu hit seriju Glee. Lea Michele, Dianna Agron i Cory Monteith, zvijezde televizijskog fenomena, pojavili su se u novom broju časopisa GQ na slikama koje ne ostavljaju puno toga mašti.

Roditeljsko vijeće tvrdi kako slike “graniče s pedofilijom”, s obzirom da glumci u seriji tumače srednjoškolske likove. Ipak, glumice su davno napunile 18 – obje imaju 24 godine. Ovo nije prvi put kako se PTC sukobljava s autorom serije, Ryanom Murphyem – vijeće je imalo popriličan broj prigovora na njegovu prethodnu seriju, FX-ov Nip/Tuck. Murphy nije dao nikakav komentar, no časopis GQ smatra kako su optužbe PTC-a ludost jer “očito ne gledaju često televiziju ovih dana, stoga nisu sposobni razdvojiti stvarnost od fantazije.”

Nije čudo da FOX želi približiti seriju muškom gledateljstvu, s obzirom da će specijalna epizoda Gleea biti emitirana nakon najgledanijeg televizijskoj prijenosa na svijetu – Super Bowla. Pretpostavlja se kako će ta epizoda biti druga, a ujedno i posljednja, tribute epizoda ove sezone, a kao potencijalna inspiracija spominju se Bruce Springsteen i Michael Jackson.

Glee - photoshoot

Glee - photoshoot 2


Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861