FX obnovio Sunny in Philly za dvije sezone, Tracy Morgan i Billy Crystal dobivaju serije – serijala.com
Trenutno čitaš
FX obnovio Sunny in Philly za dvije sezone, Tracy Morgan i Billy Crystal dobivaju serije

FX obnovio Sunny in Philly za dvije sezone, Tracy Morgan i Billy Crystal dobivaju serije

Rob McElhenney, Charlie Day i Glenn Howerton i dalje žele raditi It’s Always Sunny in Philadelphia, a FX i dalje žele da Rob, Charlie i Glenn rade Sunny in Philly. Mreža je objavila obnovu dugovječne komedije za još dvije sezone, povrh iduće, desete, koja će se emitirati tradicionalno ove jeseni.

To je minimalno dvanaest sezona i završetak serije najranije 2017. godine, što će FX i Sunny gurnuti prema najdugovječnijim televizijskim ne-animiranim komedijama ikada. Po broju sezona, ne epizoda, naravno. Treće mjesto, točnije, iza dviju komedija iz šezdesetih — My Three Sons i The Adventures of Ozzie and Harriet.

Ugovor s RCG triom također uključuje i razvoj nekih drugih projekata, među kojima je narudžba nove serije sa Tracyjem Morganom u glavnoj ulozi, a potpisuje je trojac sa Phillyja. Zasad neimenovana komedija u planu je za idući siječanj.

FX je nedavno naručio još jednu komediju (The Comedians) sa poznatim glumcem u glavnoj ulozi — Billy Crystal će glumiti veteranskog komičara koji zajedno sa mlađim i popularnijim komičarem (Josh Gad) vodi late night show.

Povrh svega ovog, FX u razvoju ima serije Denisa Learyja, Zacha Galifianakisa, Charlija Kaufmana, Setha Rogena…

9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861