Community i dalje rastura – serijala.com
Trenutno čitaš
Community i dalje rastura

Community i dalje rastura

Svrha ovog članka je edukacijska. Malo subjektivnosti nikog nije ubilo. Jučer je Community krenuo sa standardno odličnom epizodom, a još jedna sitnica koja ovu seriju čini posebnom prethodila je premijeri.

Kroz sat vremena prije početka epizode, ekipa je tweetala sa 12 accounteva svojih glavnih likova; “twitterzoda” je bila uvod u početak novog semestra i kolegija antropologije koju zajedno slušaju. Između ostalog @oldwhitemansays, spomenut u epizodi, sa glupim Pierceovim izjavama. Službeni Communityev Twitter account ima već složenu listu sa profilima, pa tamo možete jednostavno proći kroz sve jučerašnje tweetove, evo popisa pojedinačnih.

Ako se pitate zašto toliko pilim(o) o Communityu, to je zato što je odličan. Jednostavno. Rijetko je koja humoristična serija toliko pametno napisana, lišena raznih televizijskih klišeja koje usput ismijava te  krcata raznim suptilnim pop-kulturalnim referencama. Jedna od redovitih fora su finalne scene sa Abedom i Troyem. Jučer im se priključila i Betty White:

Ako vam je posebno dosadno, možete skoknuti do YouTubea i pogledati playlistu od 20-ak sličnih finalnih scena. Jedna od boljih takvih:

Naravno, nijedan članak o Communityu nije potpun bez spomena Modern Warfare epizode iz prošle sezone:

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861