Community dobiva šestu sezonu! – serijala.com
Trenutno čitaš
Community dobiva šestu sezonu!

Community dobiva šestu sezonu!

Djevojčice i dječaci, usprkos svakoj logici i razumu, Abedova usputna fora o “šest sezona i filmu” živi i dalje. Većina ljudi zaboravila je od kuda sintagma potječe, a kamoli na što se odnosi (The Cape), no u svjetlu konstantne prijetnje otkazivanju Communityja, prihvaćena je kao poklič fanova u borbi za opstanak serije. I uspjelo je! Yahoo je pokupio prava na seriju i snimit će novih 13 epizoda za još jednu, šestu sezonu obožavane komedije, nakon što ju je NBC odbacio u svibnju.

Jesmo, bili smo cinični u vezi mogućnosti povratka Communityja; ovakve stvari se rijetko, jako rijetko događaju, a radilo se o dogovoru praktički doslovce pet do dvanaest. Ugovori s glumcima isticali su posljednjeg dana lipnja, a nakon što je Hulu odustao od serije, činilo se da je i zadnja nada otpisana. Servis Yahoo! Screen preuzet će novu sezonu.

Yahooov interes je odmah očit, tim više što većina vas prvi puta čuje za njihov servis. Svoje serije rade Netflix, Hulu i Amazon, a uskoro Microsoft za Xbox te Sony za PlayStation, no Yahoo! to radi čak duže od njih. Od web serija, do serijica na webu. No, dosad nisu imali nijednu iole razvikaniju, a Community je tu da promijeni stvari.

Sa serijom vraća se i Dan Harmon, idejni autor i showrunner svih sezona osim četvrte. Harmon je već ranije rekao da će sudjelovati u nastavku ukoliko do njega dođe, te da će već nekako napraviti i taj prokleti film.

Što je luđe, Harmonov povratak u petoj sezoni nakon neslavnog otkaza na kraju treće, ili oživljavanje serije za šestu sezonu?

Slijedi uskoro: Blog.hr oživljava Smogovce.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861