Carell napušta Office – serijala.com
Trenutno čitaš
Carell napušta Office

Carell napušta Office

Steve Carell, poznatiji kao Michael Scott, potvrdio je prekjučer na premijeri svog najnovijeg filma “Despicable Me” da definitivno napušta The Office na kraju sljedeće sezone. Carell je ugovorno vezan do kraja sedme sezone, a odlučio je kako vjerojatno neće produljivati ugovor.

Carell je izjavio sljedeće:

Mislim da je vrijeme da se pozdravim od tog lika. Vrijeme je da se dinamičnost serije malo uzdrma i promijeni, a odlaskom Michaela Scotta, to bi se trebalo i dogoditi. Serija nikako neće završiti ako Michael ode. Mislim da će to biti pozitivno za seriju, da se ulije novi život i pozitivna energija za dalje.

Mislite li da će odlazak Carella biti dobra stvar za The Office ili ne? Hoće li Michaelov odlazak ostaviti rupu na čelu serije ili je bilo i vrijeme već da se makne? Treba li NBC uopće nastaviti seriju bez Carella?

Izvor: (E-Online) (Televisionary)

Komentari (1)
  • Mislim da nema smisla bez njega. I već neko vrijeme serija pada. Vrijeme je da naprave ono čemu već dugo daju hintove (i što je po meni veliki arc cijele serije) – da Jim postane novi Michael. I doviđenja. Zapakirat neko finale, servirati publici i oprostiti se s njima dok su još… hm, skoro pa na vrhu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861