Serije u rujnu na domaćim tv kanalima – Stranica 2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Mad Men

The Tudors

Nova TV / Doma TV

Iako na komercijalnim televizijama jesenska shema starta početkom rujna, ove godine, što se tiče novih serija, gotovo da se ne primijeti razlika između jesenske i ljetne sheme. Tako su značajnije premijere u rujnu na kanalima Nova TV grupe na Doma TV-u: dugoočekivana treća sezona Tudora, koja će se prikazivati vikendom u udarnom terminu, i četvrta sezona Opasne igre, koja će uslijediti odmah nakon treće sezone, a koja se emitira svakog radnog dana u 23:30. I zamislite, ukinuli su Na putu prema dolje nakon sedam epizoda treće sezone.

ProgramNaziv serijeDomaći nazivSezonaPočetak emitiranjaRitamTermin
Doma TVSeinfeldSeinfeld13.9.pon-pet22:30
Doma TVFriendsPrijatelji1 (R)5.9.pon-pet21:40
Doma TVThe TudorsTudori38.9.sub/ned23:10/21:40
Doma TVDamagesOpasna igra411.9.pon-pet23:30
Pages: 1 2 3 4 5
8 komentara
    • Što je najbolje, ljudi ih gledaju. Ovo je već drugi put da su ih namjeravali pustiti da se odmore, ali se u zadnji tren predomislili i pustili od 1. sezone. Idu mi na K naši gledatelji, nek’ si oni fino gledaju Sulejmana, ja ću gledat što mi se gleda kad hoću i koliko epizoda hoću (nije da dosad nisam radio tako, ali odsad definitivno ne palim tv).

  • Ali i HTV-ovci su pokupili navadu privatnih televizija da stavljaju kasno serije. OK, to su ipak malo pristojniji termini od 2 ujutro, ali ipak…
    Još najbolji termin ima Top Gear koji nije ni igrana serija.

  • Meni Prijatelji ni najmanje ne smetaju, uvijek ih mogu pogledati. Glupo je stavljati u isti kos dadilju i prijatelje, dadilja je bila iritantna serija od prve… Da ih barem stave u nekom podnevnom terminu dok je na svim ostalim programima neka sapunica

    • Prijatelji su jedna od onih serija koje mi nisu mi vise smijesne, ali volim ih gledati. Mozda jer me podsjeca na “stara” vremena kad su bili pravi hit i urnebesni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861