Serije u rujnu na domaćim tv kanalima – Stranica 4 – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Mad Men

True Blood poster, četvrta sezona

HBO i AXN ADRIA

Popularna kabelska mreža, HBO Hrvatska, na svoja tri kanala – HBO, HBO Comedy i Cinemax premijerno donosi nove sezone Okusa krvi (peta sezona), zatim Carstva poroka, Treme i Sredine (treća sezona) te humoristične serije iz originalne HBO produkcije, Epizode (druga sezona). Tko je pretplatnik, sigurno će pronaći nešto za sebe i uživati.

S druge strane, na AXN-u vas očekuje najnovija, četvrta sezona BBC-ove nadnaravne drame Poput ljudi, odnosno Being Human, te nove epizode druge sezone Mladog vukodlaka (Teen Wolf).

ProgramNaziv serijeDomaći nazivSezonaPočetak emitiranjaRitamTermin
HBO ComThe MiddleSredina34.9.uto20:00
AXNBeing HumanPoput ljudi45.9.sri22:45
HBOEpisodesEpizode27.9.pet20:05
HBOTrue BloodOkus krvi514.9.pet22:00
HBOBoardwalk EmpireCarstvo poroka317.9.pon20:05
CinemaxTremeTreme327.9.čet20:00
Pages: 1 2 3 4 5
8 komentara
    • Što je najbolje, ljudi ih gledaju. Ovo je već drugi put da su ih namjeravali pustiti da se odmore, ali se u zadnji tren predomislili i pustili od 1. sezone. Idu mi na K naši gledatelji, nek’ si oni fino gledaju Sulejmana, ja ću gledat što mi se gleda kad hoću i koliko epizoda hoću (nije da dosad nisam radio tako, ali odsad definitivno ne palim tv).

  • Ali i HTV-ovci su pokupili navadu privatnih televizija da stavljaju kasno serije. OK, to su ipak malo pristojniji termini od 2 ujutro, ali ipak…
    Još najbolji termin ima Top Gear koji nije ni igrana serija.

  • Meni Prijatelji ni najmanje ne smetaju, uvijek ih mogu pogledati. Glupo je stavljati u isti kos dadilju i prijatelje, dadilja je bila iritantna serija od prve… Da ih barem stave u nekom podnevnom terminu dok je na svim ostalim programima neka sapunica

    • Prijatelji su jedna od onih serija koje mi nisu mi vise smijesne, ali volim ih gledati. Mozda jer me podsjeca na “stara” vremena kad su bili pravi hit i urnebesni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861