Serije u rujnu na domaćim tv kanalima – Stranica 5 – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Mad Men

New Girl

FoxLife i FoxCrime

Nemate pojma kako se teško snaći u rasporedu Fox-ovih programa, koji se novinarima dostavlja u .xls formatu – stotine naslova vrti se tijekom mjesec dana, a bar četvrtina se ponavlja. Uspjeli smo shvatiti da je važnija premijera u rujnu samo novi sitcom Nova cura, odnosno New Girl s beskrajno simpatičnom (ili iritantnom, kako kome) Zooey Deschanel. Fanove FoxCrimea sigurno će obradovati četvrta sezona Dextera i druga sezona Ubojstva te ponovno emitiranje nesuđenog hita Nepogrešivi instinkt (The Finder), koji definitivno nije pratio uspjeh Bonesa. Na FoxLifeu će se ponovno emitirati prva i jedina sezona ABC-jeve dramedije GCB, seriju koju su neki voljeli (i nikad neće prežaliti otkazivanje), a neki mrzili. I dalje se sprdamo prijevodu: Bogobojazne namiguše. To je u rangu sa slovenskim prijevodom našeg omiljenog sitcoma Cougar Town, Dobra mačka. FoxLife je bar ostavio originalni naziv.

ProgramNaziv serijeDomaći nazivSezonaPočetak emitiranjaRitamTermin
FoxLifeObsessedOpsjednuti12.9.ned22:00
FoxCrimeDexterDexter4 (R)4.9.uto0:00
FoxCrimeThe KillingUbojstvo210.9.pon21:45
FoxCrimeWhite CrimesBolni propusti111.9.uto14:10
FoxCrimeThe PretenderImitator111.9.uto22:35
FoxCrimeThe FinderNepogrešivi instinkt112.9.sri23:25
FoxLifeNew GirlNova cura117.9.pon20:55
FoxCrimeNew TricksNovi stari slučajevi118.9.uto20:55
FoxLifeGCBBogobojazne namiguše1 (R)25.9.uto21:50
Pages: 1 2 3 4 5
8 komentara
    • Što je najbolje, ljudi ih gledaju. Ovo je već drugi put da su ih namjeravali pustiti da se odmore, ali se u zadnji tren predomislili i pustili od 1. sezone. Idu mi na K naši gledatelji, nek’ si oni fino gledaju Sulejmana, ja ću gledat što mi se gleda kad hoću i koliko epizoda hoću (nije da dosad nisam radio tako, ali odsad definitivno ne palim tv).

  • Ali i HTV-ovci su pokupili navadu privatnih televizija da stavljaju kasno serije. OK, to su ipak malo pristojniji termini od 2 ujutro, ali ipak…
    Još najbolji termin ima Top Gear koji nije ni igrana serija.

  • Meni Prijatelji ni najmanje ne smetaju, uvijek ih mogu pogledati. Glupo je stavljati u isti kos dadilju i prijatelje, dadilja je bila iritantna serija od prve… Da ih barem stave u nekom podnevnom terminu dok je na svim ostalim programima neka sapunica

    • Prijatelji su jedna od onih serija koje mi nisu mi vise smijesne, ali volim ih gledati. Mozda jer me podsjeca na “stara” vremena kad su bili pravi hit i urnebesni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861