Serije u rujnu na domaćim tv kanalima – Stranica 3 – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Serije u rujnu na domaćim tv kanalima

Mad Men

RTL TV / RTL2

Ni RTL nije ništa bolji kad je riječ o premijernim serijama – u rujnu nas, kako sada stvari stoje, čeka samo nova, četvrta sezona Mentalista, koju će emitirati srijedom od 22 sata, i to dvije epizode zaredom. Odstrel seli s RTL-a na RTL2, a nakon repriza prve sezone premijerno će prikazati drugu, petkom u 23 sata (no o tome više u listopadskom pregledu).

ProgramNaziv serijeDomaći nazivSezonaPočetak emitiranjaRitamTermin
RTLThe MentalistMentalist412.9.sri22:00
RTL2The Big Bang TheoryTeorija velikog praska4 (R)13.9.pon-pet21:25
RTL2Burn NoticeOdstrel114.9.pet23:00
Pages: 1 2 3 4 5
8 komentara
    • Što je najbolje, ljudi ih gledaju. Ovo je već drugi put da su ih namjeravali pustiti da se odmore, ali se u zadnji tren predomislili i pustili od 1. sezone. Idu mi na K naši gledatelji, nek’ si oni fino gledaju Sulejmana, ja ću gledat što mi se gleda kad hoću i koliko epizoda hoću (nije da dosad nisam radio tako, ali odsad definitivno ne palim tv).

  • Ali i HTV-ovci su pokupili navadu privatnih televizija da stavljaju kasno serije. OK, to su ipak malo pristojniji termini od 2 ujutro, ali ipak…
    Još najbolji termin ima Top Gear koji nije ni igrana serija.

  • Meni Prijatelji ni najmanje ne smetaju, uvijek ih mogu pogledati. Glupo je stavljati u isti kos dadilju i prijatelje, dadilja je bila iritantna serija od prve… Da ih barem stave u nekom podnevnom terminu dok je na svim ostalim programima neka sapunica

    • Prijatelji su jedna od onih serija koje mi nisu mi vise smijesne, ali volim ih gledati. Mozda jer me podsjeca na “stara” vremena kad su bili pravi hit i urnebesni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861