Recenzija: iZombie – Veseli, sarkastični žderači mozgova – serijala.com

Nova – zabavna i ležerna – serija autora Veronice Mars sa zombijima kakve još nismo vidjeli (na televiziji).

 1. Elim says:

  Svakako ugodno iznenađenje, CW se stvarno sve više dokazuje. Nakon općeprihvaćenog Arrowa, odličnog The 100, solidnog Flasha, sada su se na originalan i ležeran način uključili u zombie trend. Nadam se da će im budžet dozvoliti podizanje ili barem održavanje razine koju su postigli.

 2. Sauron's Finest says:

  izgleda da svi žele malo pomusti tu kravu na račun zombie hypa koji hara amerikom, sve mi smrdi na tsunami val vampirskog smeča koji je tu zadnjih 10ak godina.serija je nimalo originalna, humora ili nema ili nije ni dobar pokušaj dok se naša glavna glumica očajnički isfurava kao da je simpatična; i kao svaki ženski zombi – ona ima osječaje, potrebe, poremečaje spavanja, probavni sistem (nejede samo mozgove – tu su špagete i čipsevi) i najviše od svega – ima moralnu vrijednost; ona daje sve od sebe da pomogne naivnom detektivu da uhvati ubojicu, makar joj je u najboljem interesu da je ubojica na slobodi i puni joj mrtvačnicu sa svježim mozgovima.muški zombi je priča za sebe, samo ću istaknit da iako je mrtav, srce nešljaka, nema cirkulacije u kardiovaskularnom sistem – to ga nezaustavlja da postiže punu erekciju koja mu je potrebna za seksualni odnos sa duplo starijom ženom koju je zbario u kafe baru…wow!gledajući ovo sam samo shvatio kako je Dead Like Me zapravo dobra serija…upecali su me samo zato jer sam ćuo da je ekranizacija stripa za koji, poslije svega ovoga, nebi potrošio ni to malo plina za upaljač s kojim bi ga spalio

  • isvi says:

   Po ovom komentaru bi se reklo da nisi baš shvatio što si gledao jer je tvoj opis radnje kao iz nekog paralelnog svemira. Idući put proširi to malo i pošalji da objave!

  • The Serial Watcher says:

   Zombies are the New Vampires :)

  • George says:

   prije 14 sati
   smeča
   osječaje
   poremečaje
   nejede
   istaknit
   nešljaka
   nezaustavlja
   ćuo
   nebi

   Netko nije pisao zadačnice.

   gledajući ovo sam samo shvatio kako je Dead Like Me zapravo dobra serija…

   Tek nakon gledanja ovog si to shvatio?

  • George says:

   smeča
   osječaje
   poremečaje
   nejede
   istaknit
   nešljaka
   nezaustavlja
   ćuo
   nebi

   Netko nije pisao zadačnice.

   gledajući ovo sam samo shvatio kako je Dead Like Me zapravo dobra serija…

   Tek nakon gledanja ovog si to shvatio?

   • Sauron's Finest says:

    ne, nikad nisam; dok su večini takve stvari bile bitne ja sam crtao dr. dooma kako pali cigaretu sa glavom johnny storma. ja pokazujem na mjesec, a ti gledaš u moj prst?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *