Justified (pilot) – serijala.com

Moderni Divlji zapad

 1. Kain says:

  Ako se serija bude fokusirala na ‘Raylan vs. Boyd’ rivalstvo, bice fenomenalno. Ako, pak, predje u nikada zanimljivi ‘villain of the week’ fazon (odnosno, Kentucky varijantu istog… You know what I mean)… Verovatno nece biti vredna gledanja. Nema svetla bez senke, i ostale poetichne gluposti.

 2. Mario Vadlja says:

  A kud bas Olyphant, nema mi iritantnijeg i netalentiranijeg glumca od njega. Pogledajte ga samo u Deadwoodu, letva bi bila manje drvena od njega.

 3. (dš) says:

  Meni bas suprotno :) Olyphant mi je odlican i ovdje i u Deadwoodu. A to sto je bio letva u Deadwoodu je vise zbog lika kojeg je glumio, bas kao i ovdje. Nije bas da sam ga u puno toga gledao (Die Hard 4, Hitman od onoga sto se sjecam), ali bar sto se tice TV uloga (nisam ga gledao u Damagesima), malo mi se cini da je zrtva typecastinga, ali daleko od toga da je los glumac.

  Bilo bi mi zao da Boyda vise ne vidimo, vjerojatno i hocemo, zato ga nisu no offnuli na kraju. Vidjet cemo kroz slijedece epizode.

 4. (kv) says:

  Meni je zasad vrlo dobar. 7/10.
  Olyphant rula, setting rula. E, sad. Boyd je dobar, ali ne svidja mi se njegova priglupa neonaci ekipica. Pilot nije zapoceo nekim preteskim storylineom, nadam se da nece krenuti sa villan of the week forom.
  I ovog one man showa se lagano bojim.

 5. d_david says:

  nije bas da me serija oborila s nogu, ali nije ni pretjerano lose. dat cu joj jos prilike. ne vidim bas koju sirinu bi mogla imati, pretpostavljam da ce body count na kraju sezone biti impresivan :)
  samo da ne postane teksaski rendjer broj 2 :)

 6. (ma.b) says:

  Mogao bi postati i teksaski rendjer broj 1 ako Chuck Norris potegne prvi, hehehehhe.

 7. (kv) says:

  Pogledao 102.
  Nece valjda postati procedural… :/

 8. (ib) says:

  Sigurno će postati procedural. A imao je sasvim solidan početak..
  I like Ava.. a on jadan, smije ubijati bad guys, a ne smije se petljati s njom.

 9. (dš) says:

  Lajkam sve scene s Olyphantom, tip rula. Kad se fokusiraju na kriminalce, bar na nezanimljive koji su bili u drugoj epizodi, ne lajkam bas. Inace je skroz OK i dalje, želim više Raylana, vise njegovog backstorya i potezanja pistolja. Lajkam i Avu.

 10. (kv) says:

  Stvar je u tome sto je serija = Olyphant. A to ne moze drzati vodu unedogled. Meni.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *