Lone Star (pilot) – serijala.com

Don’t mess with Texas.

 1. Franko says:

  :( Glupi Ameri. Super je bio pilot, slažem se s kompletnom review. ALI, mislim da FOX ne može prekinut snimanje LOL. Imaju potpisan ugovor na 13 epizoda i tih 13 će biti snimljeno.

  Tako je prije godinu-dvije propao The Ex List od CBS-a. Iako su emitirane samo dvije-tri epizode, čitao sam negdje da po ugovoru moraju snimit cijelu seriju :D

 2. Da, nešto je čudno primamljivo u tom Teksasu. Pilot mi je bio dobar, ali… ali… ne znam koliko želim gledati razvoj događaja kao seriju. Da je to film, s malo pretumbanim zapletom iz pilota i dodanim raspletom, bio bi odličan.

  @Franko kaj negdje postoji nešto nakon 4. epizode Ex-Lista? Odlična serija, čiji najgluplji dio je bila glavna glumica. Pardon, glavni lik.

 3. Dario Španović says:

  @Franko
  FOX moze smanjiti ugovor na devet (najmanje moguće) epizoda, sto ce vjeroatno i napraviti i da od ovog fijaska izvuku barem DVD set. Hoce li emitirati i ostatak epizoda na televiziji ako druga nastavi trend lose gledanosti? Gotovo sigurno ne. Summer burn-off, mozda Sky One (mislim da su oni kupili prava za UK) ili taj DVD set kad izade.
  @statler
  Kao film bi moglo, cak i kao limited serija bi moglo (min 4, max 10 epizoda). Ne znam, treba vidjeti tu drugu epizodu, mozda ispade totalno smece, pa mi nece biti ni zao kad je otkazu :)

 4. Milan says:

  Sad gledam rejtinge za ovu drugu nedelju i…’bem mu miša – taman pomislim da gore od prošle nedelje ne može, gledaoci u USA me lepo demantiraju…

 5. Barney says:

  Gledam zašto je Lone Star trending topic na Twitteru. I vidim – serija je otkazana nakon 2 epizode. ha, ha, ha…

 6. Odlican je pilot. Ne toliko radnja i zaplet, nego kako je snimljen i realiziran. Nek se jebeju Ameri :(

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *