Lost: Gdje se čuda događaju – serijala.com

Neobjašnjeni misteriji Losta.

 1. (kv) says:

  Meni najbolji clanak u ovoj trilogiji :).
  Znao sam i kad si predlozio clanke da ce mi taj biti najdrazi, ali svejedno.

  Od ovih misterija, uvijek je lijepo vidjeti Smokija, nadam se da ce uci dalje u njegovu ulogu, ali nadam se i vjerujem da se nece zeznuti i objasnjavati STO je on, kako funkcionira i od cega je napravljen.

  Black Rock i ovo sa namirnicama nije previse potrebno dirati. Shepard me jako interesira, a od onog sto nisi spomenuo posebno, mene Walt uvijek interesirao. Ono malo sto su ga kasnije ubacivali nije bilo nist posebno i mislim da bi trebali objasniti zasto je poseban, sto su mu radili Othersi i slicno. Mislim da su u pocetku govorili da ga nece biti u S6, ali to je bilo i za Harolda, pa eto ga sad. Any news on that?

 2. MacGyver says:

  Jel ima negdje timeline Losta? Bas crta, na kojoj je oznaceno sto se kada dogodilo, bez previse texta? Pogotovo me zanima dio prije 22.9.2004.

 3. check-one says:

  vat d fak?

 4. (kv) says:

  @MacGyver
  jes, tweetano bas danas. poprilicno kul slozeno: http://bit.ly/cJZgvO

 5. (mđ) says:

  @kv Walt… meni se čini da im (producentima) je u prve dvije sezone Walt bio super i da su njegovo prebrzo odrastanje za kretanje radnje mislili kako će samo objasniti time travelom i stvorili puno misterija oko njega… a zadnje dvije godine cijelu njegovu priču pokušavaju pomesti pod tepih… ali pristojno, tak da ne izgleda da su zaboravili na njega.

  Ne nadam se puno tome, rađe bi više… Milesa recimo, nego Walta :) Makar, mislim da sam negdje čitao da će se i on pojaviti opet.

  A Harold… to je bilo isto jedno od onih: OK što su to ispričali, ali nije stvarno bilo potrebno. Problem je bio i u tome što su izhypeali njegov povratak u S4 (i to kao regulara), samo da bi bio u 3 epizode i onda umro.

 6. (kb) says:

  lajkam clanak jako, super zagrijavanje za sezonu.

 7. (kv) says:

  Ja bi vise Desmonda nego Walta ili Milesa, ali eto, bojim se da smo i s tim more less zavrsili :(

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *