Još par Lost linkova i zanimljivosti – serijala.com
Trenutno čitaš
Još par Lost linkova i zanimljivosti

Još par Lost linkova i zanimljivosti

Znamo da smo već bogu i vragu, Jacobu i Tipu u crnom dosadni sa Lostom, dosadniji nego Kate i Sawyer svojedobno sa “hoće li se ili neće”, ali ovo je must see.

Tamo krajem studenog Španjolci su napravili genijalan, genijalan promo, za kojeg je čak i sam izvršni producent Carlton Cuse rekao da je “najbolji promo ikad”. Brzo se pročulo da će ga Ameri pokupiti i prilagoditi, no tek je sad “preveden”. Ili je nama promakao dosad.

Terry O’Quin (John Locke) je narator, a u pozadini svira Radioheadov Everything in its Right Place. Pomalo neobičan odabir, no probajte reći da ne odgovara.

Drugi razlog ovog članka je još jedna genijalna Lost-related stvar, The New York Timesova kronologija Lostverseu. Sjajno izvedena interaktivna vremenska linija sa svim važnijim događajima, popraćenim videom, fotografijama i komentarima. Svaka im čast.

Šteta što je ne možemo jednostavno ubaciti u članak, pa morate skoknuti do njih.

A kad smo već tu, još par zanimljivosti sa internetova unazad prošlih nekoliko dana:

Lost poster

Još 24 sata i 26 minuta do početka šeste sezone Losta.

2 komentara
  • Ima neki veći taj poster? Ijebemu, potpuno sam zaboravio na vulkan. Koji se spomenuo ravno jednom, onda Darlton dvosmisleno kaže “da, to je bitno” i onda više ni v od vulkana.

    I, nevezano uz Lost: 1996, arrested for heroin and cocaine possession and possession of an unloaded handgun. Arrested for driving naked while “throwing imaginary rats” out a window. Arrested for trespassing after being found asleep in a neighbor’s home. Disposition: Sentenced to three years’ probation.

    Robert Downey jr ftw

  • Ne da mi staviti link na sliku na ista drugo nego uvecanu tu sliku (a smanjio sam je jer je bila big ass), mislio sam da sam linkao…
    Uglavnom, dodan link u tekst.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861