Finale Mad Mena: Don Draper možda voli samo početke, ali ovaj kraj je bio savršen – serijala.com

Finalna epizoda bila je sjajna, a usto i potpuno prikladna za seriju kao što je Mad Men. Kriptična, polagana i bez velikih iznenađenja.

 1. The Serial Watcher says:

  Odlična recencija za kraj odlične serije!

 2. Marko Šrepfler says:

  Vrhunska recenzija, vrhunske serije.

 3. henry_chinaski says:

  Lijepa recenzija,meni iskreno odličan kraj odlične serije koju sam počeo gledati zbog vas na serijali koji ste oduvijek hvalili seriju i dijeli mi prvo mjesto sa žicom i sopranosima definitivno.i zbog nje mi je pala ideja kako bi bilo dobro da se napravi serija koja prati 60e u sadu iz druge perspektive i da pokaze razvoj kontrakulture ,hipija i dizanja svijesti .to bi bilo genijalno

 4. mormont says:

  Kraj meni ipak neočekivan ali sam srecan zbog toga, ocekivao saam mnogo obalčnije nebo na horizontu zavrsetka serije ali smo srecom dobili sveze i sunčano jutro.Sjajna serija naravno.

 5. mormont says:

  Kraj meni ipak neočekivan, mislio sam da ćemo dobiti oblačno i tmurmo nebo horizonta završetka serije ali je svanuo svez i sunčan dan, lepo od autora.Ili sam samo ja bio bezrazložni pesimist.Recenzija super :).

 6. Roko Rokić says:

  prije par dana pogledao finale..vrhunski…stvarno dobra stvar….tolliko nostalgicna..sve preporuke

 7. stiva993 says:

  nevjerojatna serija i odlična recenzija, toliko je zapravo toga dublje u don draperu i općenito svim likovima u mad menu i ovaj kraj je toliko neočekivano očekivan zapravo da je to genijalno

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *