Gledanost drugog tjedna: Mulaney, Gracepoint katastrofalno, nema novih hitova – serijala.com
Trenutno čitaš
Gledanost drugog tjedna: Mulaney, Gracepoint katastrofalno, nema novih hitova

Gledanost drugog tjedna: Mulaney, Gracepoint katastrofalno, nema novih hitova

Preskočili smo par dnevnih pregleda gledanosti, pa prođimo samo kratko glavne vijesti vezane uz drugi tjedan nove televizijske sezone, u kojem nas je dočekalo još nekoliko premijera — uglavnom slabo gledanih (i općenito loših).

Srijeda

Jedina premijera bila je na CBS-u, u posljednjem satu Dylan McDerblob i Nikita uskočili su u novu torture-fetiš seriju Kevina Williamsona. Među raznim lošim novim jesenskim serijama, Stalker je možda najviše popljuvan, no što to znači CBS-ovoj publici? Vrlo malo, iako 2,0 rating i 9 milijuna gledatelja u posljednjem satu nije ni naročito dobro (Criminal Minds u prethodnom satu imao je 2,7).

ABC-jeva komedija Black-ish izgubila je 25% publike u drugom tjednu emitiranja, FOX-ov Red Band Society fino se uklapa u Foxovo potonuće sa jedva 1,1 ratingom te 3 i nešto milijuna gledatelja.

The Mysteries of Laura je novi NBC-jev Harry’s Law i serija koja bi dobro prošla na CBS-u — loša gledanost u 18-49 demografiji, ali zato dosta u ukupnom zbiru. Iako 1,4 rating kilav za drugi tjedan emitiranja, Debra Messing privlači čak 9 milijuna gledelja ukupno. Usporedbe radi, u istom terminu na Foxu kulinarski show Hell’s Kitichen ima isti rating te više nego duplo manje gledelja ukupno.

Četvrtak

Dosta premijera u četvrtak. Dvije na NBC-u, u niskom 1-zarez-nešto području — komedije Bad Judge sa 1,3 te A to Z sa 1,2 ratingom. Slabo gledane komedije nisu strane za NBC četvrtkom, ali ove čak nemaju ni naklonost kritike.

Na Foxu je krenuo njihov kopirka-remake Broadchurcha, Gracepoint, sa istim autorom i istim glavnim glumcem. Rezultat: manje od 5 milijuna gledatelja te 1,2 rating. Gracepoint je ionako planiran kao mini-serija.

Petak

Ništa naročito bitno.

Nedjelja

Na Foxu je krenula komedija Mulaney i to prilično katastrofalno. Pilot je loš, ali čak je lošija gledanost — 1,0 rating u premijeri je “dead on arrival” teritorij. Sve Foxove serije u debelom su padu u odnosu na prošli tjedan, pa tako i Brooklyn Nine-Nine sa 1,6 ratingom.

Na CBS-u, The Good Wife uvijek plaši fanove svojom gledanošću (1,4 u drugom tjednu), no ne izgleda toliko loše u usporedbi sa ostarjelim CSI-jem (1,3).

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861