Zona sumraka na putu povratka na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
Zona sumraka na putu povratka na televiziju

Zona sumraka na putu povratka na televiziju

Hoće li Zona sumraka doživjeti treći pokušaj rekreiranja magije s početka šezdesetih? Ako je vjerovati EW.com-u, antologijska serija Roda Serlinga mogla bi biti oživljena pod nadzorom Bryana Singera, kojem slična oživljavanja žanrovskih klasika nisu strana.

Doduše, EW ne nudi nikakve dodante informacije, osim što tvrdi da je projekt u “vrlo ranoj fazi razvoja”. Razvija je producentski studio CBS — razlikujte ga od same mreže CBS — no naravno da se ta mreža nameće kao prirodan i logičan kandidat za narudžbu.

Originalna serija emitirala se upravo na CBS-u od 1959. do 1964. godine, kao i prvi revival s kraja osamdesetih. Onaj drugi išao je na UPN-u pred deset godina. Prvi Twilight Zone izbrojio je 156 epizoda kroz pet sezona, njegov prvi revival imao je tri sezone i 75 epizoda, a najkraće je izdržao onaj UPN-ov, dvije sezone i 44 epizode.

Bryan Singer najpoznatiji kao redatelj filma Privedite osumnjičene te je najzaslužniji za pokretanje ekranizacije X-Mena. Što se televizije tiče, režirao je pilot Housea te ostao potpisan kao izvršni producent serije, a režirao je i pilot nesuđene serije Bryana Fullera, Mockingbird Lane.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861