Video: Mockingbird Lane Bryana Fullera stiže oko Noći vještica, ali… – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Mockingbird Lane Bryana Fullera stiže oko Noći vještica, ali…

Video: Mockingbird Lane Bryana Fullera stiže oko Noći vještica, ali…

NBC će 26. listopada, nekoliko dana prije same Noći vještica, emitirati pilot epizodu (potencijalne) serije Mockingbird Lane, čiji je autor Bryan Fuller (Dead Like Me, Pushing Daisies), a redatelj Bryan Singer (pilot Housea, The Usual Suspects, X-Men, Superman Returns). Radi se o remakeu sitcoma The Munsters čiji su likovi bili obitelj čudovišta, a Fullerova verzija naginjat će dramediji te biti nešto ozbiljnija i mračnija. Kič, šarenilo, nadnaravne pojave i likovi dosad su stalno bili u potpisu radova Bryana Fullera, a bacite li oko na kratki teaser ispod, vidjet ćete da Mockingbird Lane ne odstupa mnogo. Ili uopće.

U glavnim ulogama su Jerry O’Connell kao Herman Munster, glava obitelji koji je u originalnoj seriji bio frankensteinoliko čudovište, Portia de Rossi kao njegova vampirska supruga Lily te Eddie Izzard kao deda Munster, također vampir. Original je bio polusatni sitcom, no Fuller je novu seriju usmjerio prema jednosatnoj dramediji, koja bi trebala biti mračnija, no svejedno zadržati humoristični ton originala. Također, novi likovi izgledaju mnogo ljudskije od izvornih.

Pilot je razvijan još za sezonu 2010./11. no bio je stavljen na hlađenje, te ponovo reanimiran ove godine. Serija još uvijek nije naručena, a NBC je navodno nezadovoljan pilotom koji — opet navodno — je koštao skoro 10 milijuna dolara. Dobra gledanost pilota mogla bi NBC-u pomoći pri odluci. Emitiranje pilota serije prilično je neuobičajen potez za nacionalne mreže, a posljednji primjer kojeg se uspjevamo sjetiti je Virtuality Ronalda D. Moorea, koji je skupio sitnu gledanost. Kabelski FX nedavno je također emitirao pilot potencijalne serije Outlaw Country, i to nakon što je škartao potencijalnu seriju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gDmHcG8vq6Q[/youtube]

…a sada originalna uvodna špica iz 1964. godine, kada je televizija u boji bila tek nadolazeći novitet:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iuHr00nxeew[/youtube]
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861