Glumačke novosti: Wilfred, American Horror Story, Munsters, The Good Wife – serijala.com
Trenutno čitaš
Glumačke novosti: Wilfred, American Horror Story, Munsters, The Good Wife

Glumačke novosti: Wilfred, American Horror Story, Munsters, The Good Wife

Još su dva mjeseca ostala do kraja sezone, serije se polako obnavljaju i završavaju, a glumci iz završenih serija bacaju se na nove projekte. Allison Mack, najpoznatija po ulozi simpatične Chloe Sullivan u Smallvilleu, vraća se na male ekrane gostujućom ulogom u FX-ovoj seriji Wilfred. U drugoj sezoni nama drage komedije, Mack će igrat biokemičarku i Ryanovu (Elijah Wood) novu potencijalnu  djevojku.

Kad smo već kod FX-a, autori American Horror Storya planiraju ubaciti Adama Levinea, frontmena benda Maroon 5 i trenera u The Voice, u glumačke vode. Ukoliko dođe do suradnje, Adam bi trebao tumačiti jedan dio para poznatog kao Ljubavnici u drugoj sezoni serije. Prije par tjedana, Ryan Murphy je potvrdio da će potpuno nove uloge u 2. sezoni AHS-a odigrati petero glumaca iz prve sezone – Jessica Lange (Constance), Zachary Quinto (Chad), Evan Peters (Tate), Sarah Paulson (Billie Dean) i Lily Rabe (Nora).

NBC-jevi Munstersi, pardon Mockingbird Lane, dobili su svog prvog stanovnika. Ulogu Djeda, kojeg je u originalu iz 1964-e odigrao pokojni Al Lewis, dobio je glumac Eddie Izzard. Izzard je televizijskoj publici poznat po ulozi patrijarha Douga Richa iz The Riches i Tarinog psihijatra iz United states of Tara. Munstersima se radujemo s obzirom da iza njih stoji Bryan Fuller, kreator dragih nam serija kao što su Dead Like Me, Pushing Daisies i Wonderfalls.

I jedna od najboljih casting vijesti ovog tjedna je ta da se Martha Plimpton uz Michaela J. Foxa vraća u finalnoj epizodi 3. sezone The Good Wife. Njihovi likovi Patti Nyholm i Louis Canning udružit će snage u slučaju protiv Lockhart & Gardnera.

4 komentara
  • Steta sto se Martha Plimpton nije vise pojavljivala u The Good Wife.
    A prmjena likova u AHS bi mogla biti zanimljiva. Valjda :)

  • Marhta Philopton mi je baš kraljica mislim da se nije pjavljivala još od 1 sezone jel tako?stvarno super jedva čekam je opet vidit,,,a američka horor priča moj guilty plesure jedva čekam novu sezonu bilo bi predobro da dođe adam levine,a ako je jessica lange tu ja ne sumnjam da će američka horor priča bit super i u 2 sezoni

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861