Smash obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Smash obnovljen za drugu sezonu

Smash obnovljen za drugu sezonu

Ni tjedan dana nakon obnove Grimma, NBC je odlučio razveseliti i fanove nove glazbene dramske serije Smash i dati joj zeleno svjetlo za snimanje druge sezone.

Obnova je bila očekivana s obzirom da je Smash najgledanija dramska serija na mreži. Međutim, mnogi skeptici tvrde kako serija gubi velik broj gledatelja The Voicea, iza kojeg se emitira, ali i da masivna promotivna kampanja u koju je NBC uložio puno novca nije urodila plodom. Ipak, s prosječnim A18-49 ratingom od 2.6, NBC bi bio lud da seriji ne pruži još jednu priliku.

Još nije poznato od koliko će se epizoda sastojati nova sezona, što je ključan podatak koji bi mogao otkriti NBC-eve planove za jesensku sezonu. Veliki upitnik na budućem jesenskom rasporedu upravo je ponedjeljak, kada se Smash i emitira, jer se još uvijek ne zna planira li NBC emitirati novu sezonu The Voicea već u rujnu i tako riskirati zasićenje publike, kao što im se dogodilo s The Biggest Loserom, a koji sada jedva uspijeva premašiti 2.0 A18-49 rating.

Smash je dramska serija koja pruža pogled u kompetitivni svijet Broadwaya, prateći nastanak mjuzikla o legendarnoj Marilyn Monroe. U glavnim su ulogama Debra Messing, Megan Hilty i Katharine McPhee, a našu recenziju možete pročitati ovdje.

Nadopuna: Druga sezona sastojat će se od “najmanje 15 epizoda”. Što to točno znači, vjerojatno ne zna ni sam NBC.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861