Recenzija: Smash – Nova glazbena senzacija? – serijala.com

Jedna od glavnih NBC-jevih nada ujedno je jedna i od najboljih dramskih serija na mreži unazad nekoliko godina.

 1. Kain says:

  Apsolutno se slazem, pogotovu sa onim delom o visokoj produkciji, to je i meni zapalo za oko.

 2. marrrija says:

  Hvala na recenziji! Nisam znala da ce te biti tako brzi, svaka čast. Slažem se u potpunosti. Moram reci da nisam ocekivala da ce te dati ovako pozitivne komentare i sada zbog vas ne mogu docekati novu epizodu :) btw kriticari su pogledali i drugi epizodu i svi su se složili da serija nije izgubila na kvaliteti od premijere.

 3. B432 says:

  Pogledao sam pilot i dijelim vaše mišljenje, za sada je ovo sjajno. Produkcijski savršeno, glumci fantastični, a dve mlade nade se čini odlične.
  Baš se radujem ovom, iako sam pomalo bio skreptičan, jer iskreno i nisam ljubitelj mjuzikla i Brodveja, ali ko zna, možda nakon ovoga i postanem.
  Bravo za NBC (iako nisam znao da je serija trebala biti na Showtimeu i sada mi je žao što nije – jer nebi zavisila toliko (ako uopšte i bi) od gledanosti i bile bi kratke sezone. Pa se nadam kada NBC obnovi za s02 (siguran sam u to da hoće) da će takođe dati kraću sezonu, i opet ostaviti iz Voicea).

 4. Whovian says:

  Prvo odlična recenzija!!! Drugo.. ono što sam očekivao to sam i dobio. Kada sam video prvi trailer i među glumcima Anđu, Debru i Katherinu, znao sam da ovo teško može omanuti. Pilot je predobar i sa nestrpljenjem očekujem drugu epizodu.

 5. Marko says:

  gdje ste gledali pilot jer sam ja vidio da izlazi 6 februara ?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *