Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV

Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV

Putem press priopćenja s Nove TV:

UZBUDLJIVO FINALE VAMPIRSKIH DNEVNIKA

Doma TV, Vampirski dnevnici, 14. listopada u 23 sata

Gledatelji Doma TV-a ovog će petka moći pogledati finale druge sezone serije ‘Vampirski dnevnici’. Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji 17-ogodišnja Elena i njezin 15-ogodišnji brat Jeremy dolaskom u Mystic Falls doživjeli su mnogobrojne pustolovine. Zajedno sa svojim prijateljima vješticom Bonnie, vampiricom Caroline i vukodlakom Tylerom Elena je došla do prave istine o svojoj prošlosti. Dok se dva brata vampira bore za njeno srce, lijepu junakinju progoni najstrašniji originalni vampir Klaus. Elena, naime, mora biti žrtvovana kako bi se poništila kletva stara tisuće godina.

U posljednjim nastavcima obožavatelji ove proslavljene serije svjedočit će uzbudljivoj i napetoj završnici. Damon je pretvorio Elenu u vampiricu, a Klausu ide sve po planu da obavi svoj ritual žrtvovanja.

Serija je snimana prema seriji romana ‘The Vampire Diaries’ L. J.-a Smitha na lokacijama u Atlanti. Osvojila je nagradu People’s Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama, a premijeru druge sezone u SAD-u gledalo je 3,4 milijuna gledatelja. Uz neizbježne sličnosti sve popularnijih vampirskih tema, kritičari seriju ocjenjuju mnogo boljom od filmova ‘Sumrak sage’ koji su snimljeni nakon izdanja romana ‘Vampirski dnevnici’. Nova TV otkupila je i treću sezonu serije, pa će hrvatski gledatelji imati prilike ubuduće gledati i nove nastavke ove uspješne serije na jednom od kanala grupe Nova TV.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861