Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV

Vampirski dnevnici – finale 2. sezone 14. listopada na Doma TV

Putem press priopćenja s Nove TV:

UZBUDLJIVO FINALE VAMPIRSKIH DNEVNIKA

Doma TV, Vampirski dnevnici, 14. listopada u 23 sata

Gledatelji Doma TV-a ovog će petka moći pogledati finale druge sezone serije ‘Vampirski dnevnici’. Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji 17-ogodišnja Elena i njezin 15-ogodišnji brat Jeremy dolaskom u Mystic Falls doživjeli su mnogobrojne pustolovine. Zajedno sa svojim prijateljima vješticom Bonnie, vampiricom Caroline i vukodlakom Tylerom Elena je došla do prave istine o svojoj prošlosti. Dok se dva brata vampira bore za njeno srce, lijepu junakinju progoni najstrašniji originalni vampir Klaus. Elena, naime, mora biti žrtvovana kako bi se poništila kletva stara tisuće godina.

U posljednjim nastavcima obožavatelji ove proslavljene serije svjedočit će uzbudljivoj i napetoj završnici. Damon je pretvorio Elenu u vampiricu, a Klausu ide sve po planu da obavi svoj ritual žrtvovanja.

Serija je snimana prema seriji romana ‘The Vampire Diaries’ L. J.-a Smitha na lokacijama u Atlanti. Osvojila je nagradu People’s Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama, a premijeru druge sezone u SAD-u gledalo je 3,4 milijuna gledatelja. Uz neizbježne sličnosti sve popularnijih vampirskih tema, kritičari seriju ocjenjuju mnogo boljom od filmova ‘Sumrak sage’ koji su snimljeni nakon izdanja romana ‘Vampirski dnevnici’. Nova TV otkupila je i treću sezonu serije, pa će hrvatski gledatelji imati prilike ubuduće gledati i nove nastavke ove uspješne serije na jednom od kanala grupe Nova TV.

6 komentara
    • Sad ti mogu dati jedino fini marketinski odgovor, “Citaj Serijalu i bit ces pravovremeno obavjestena” :)

      Tko to zna, treca se tek pocela emitirati u SAD-u, tako da najranije za godinu dana.

    • Ja mislim da će treća sezona kod nas početi poslje Posjetitelja, a u Americi je serija počela 15.10 2011.

  • Serija najvjerojatnije počinje poslje Posjetitelja. Jedva čekam pogledala sam tek 6 epizoda treće sezone na CW i najbolje je bilo kada je Damon dao Eleni ogrlicu za rođendan.

  • ja nez kad ce doci ali ja gledam na internetu 3 sezonu i pomalo je glupa jer sve zakopliciraju sa tim klausom,stefan postaje zao,tayler je uz klausa,jeremy vidi duhove itd.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861