V promo, plus par vijesti – serijala.com
Trenutno čitaš
V promo, plus par vijesti

V promo, plus par vijesti

Dok čekamo konačnu premijeru V-a, ABC je sastavio promotivni spot u kojem je glazbena podloga novi singl grupe Muse, “Uprising”.

Dobro ABC, znamo da je Muse odličan, no ne mislite li da… pjesma jednostavno ne odgovara tematici? No, glazbena podloga na stranu, spot sadrži dosta novih scena iz serije te poprilično dojmljive CGI kadrove, evo ga ispod:

Dalje, sjećate se da smo pisali da ABC planira skywriterima promovirati seriju? E – ništa od toga. Iako je glasnogovornica ove TV mreže kratko komentirala da su odlučili novac potrošiti na druge načine, postoji par različitih nagađanja zašto je ABC odustao od (odlične) ideje.

THR prenosi komentar kolumnistice Washington Posta koja procjenjuje količinu zagađenja zraka koje bi prouzrokovali avioni ispisujući “V” iznad 26 američkih znamenitosti, usput nabijajući na nos obećanje ABC-jeve matične kompanije Disney da će do 2012. prepoloviti emisiju plinova.

THR komentira da bi ogromno “V” na nebu moglo preplašiti ljude, no nije li to efekt koji bi koristio seriji? Kreativno osmišljene viralne kampanje čuda rade, pitajte J.J. Abramsa u vezi Cloverfielda.

Također, SciFi Wire donosi nekoliko tajni sa snimanja V-a, evo što možemo očekivati (spoileri!):

  • Alan Tudyk (još jedan fireflyjevac uz Morenu Baccarin) će gostovati u pilotu kao FBI-jev agent, a treboa bi postati stalan lik u seriji
  • Posljednja scena pilota je ponovono snimljena i sada sadrži tuđinski uređaj nazvan “tragač” (seeker)
  • Ako ste gledali originalnu miniseriju, znate da su tuđinci zapravo reptilska bića. Trebali bismo vidjeti barem djelić njihovog pravog izgleda u prvim epizodama
  • “Posjetitelji” (The Visitors) u seriji koriste isti jezik i abecedu kao u originalnoj miniseriji
  • Prve četiri epizode završit će cliffhangerom

Ako netko nije pazio na nastavi, podsjećamo da V kreće ovog utorka, dakle 3. studenog, a smjestit će se u terminu u 22 sata, paralelno sa The Good Wife na CBS-u. Četvrta epizoda na rasporedu je 24. studenog, a nakon toga slijedi pauza do siječnja. ABC je naručio 13 epizoda prve sezone.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861