Traileri: The Magicians, Childhood’s End i The Expanse na Syfyju – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: The Magicians, Childhood’s End i The Expanse na Syfyju

Traileri: The Magicians, Childhood’s End i The Expanse na Syfyju

Prosinac je tradicionalno zanimljiv za gledatelje Syfyja, odnosno bivšeg Sci-Fija, mjesec u kojem su mreža emitira svoje miniserije s potencijalnim sijanjem zrna za budućnost. Nekad im to uspijeva (Battlestar Galactica), ali nekad baš i  ne (Tin ManThe Lost Room, Ascension, Alice…).

Sljedeći tjedan mreža će imati tri nove premijere, a mi vam donosimo trailere. Sve tri serije su adaptirane od književnih predložaka, a nešto smo malo i napisali o pilotu Expansea.

Sljedeća na redu je The Magicians, serija koja je još davne 2011. trebala završiti na Foxu, ali nije. Projekt je baziran na popularnim fantasy knjigama Magicians autora Leva Grossmana, a radi se o jednom mladiću koji otkrije da je svijet magije stvaran.

I treća stvar koja će imati premijeru u ponedjeljak je miniserija Childhood’s End, rađena prema istoimenom romanu Arthura C. Clarkea. Syfyjev predsjednik je ovo nazvao njihovim “najambicioznijim projektom unazad nekoliko godina”. U romanu misteriozna vanzemaljska vrsta zvana “Overlordi” radi invaziju Zemlje i dovodi kraj rata, gladi i bolesti, što naravno ima svoju cijenu…Charles Dance, Mike Vogel i Colm Meaney su među poznatijim imenima u glumačkoj postavi. Variety kaže da je… ok.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861