Trailer: Istina je i dalje oko nas u nadolazećoj The X-Files miniseriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Istina je i dalje oko nas u nadolazećoj The X-Files miniseriji

Trailer: Istina je i dalje oko nas u nadolazećoj The X-Files miniseriji

Četiri mjeseca prije povratka kultne SF drame, FOX je objavio duži trailer za nadolazeću miniseriju. Serijal The X-Files je završio još u 2002. godini da bi njegov nastavak u obliku miniserije od 6 epizoda bio najavljen u ožujku ove godine. Nova serija će u malom broju epizoda kombinirati već poznatu mitologiju i standalone epizode s takozvanim Monster-of-the-week slučajevima.

Snimanje je trajalo cijelo ljeto, a osim Davida DuchovnyjaGillian Anderson u glavnim ulogama, pojavit će se Walter Skinner (Mitch Pileggi), “The Smoking Man” (William B. Davis), Sheila Larken kao Scullyna mama te cijela The Lone Gunmen ekipa. Uz glavne glumce ugurala se i gomila sporednih kao što su Joel McHale (Community), Robbie Amell (The Flash), Lauren Ambrose (Six Feet Under), Annabeth Gish (The Bridge), Annet Mahendru (The Americans), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) i drugi.

Za veliki povratak nakon nešto lošijeg filma 2008. godine, zakazana je dvodnevna premijera koja počinje 24. siječnja te se nastavlja odmah sljedeći dan gdje će i ostati do kraja serijala.

https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861