Trailer: House of the Dragon stiže na HBO za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: House of the Dragon stiže na HBO za mjesec dana

Trailer: House of the Dragon stiže na HBO za mjesec dana

Ravno mjesec dana prije premijere prve sezone HBO-ove nove serije House of the Dragon (“Zmajeva kuća”) mreža je izdala trailer za nadolazeće epizode. Trailer stiže taman prije panela na Comic-Conu koji će se odvijati u subotu u golemoj dvorani konvencijskog centra u San Diegu, popularnom Hall H.

Radnja serije od 10 epizoda, temeljene na knjizi “Vatra i krv” Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz “Igre prijestolja” i donosi priču o Kući Targaryen.

U glavnim ulogama su Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel i Rhys Ifans. Ostatak glumačke ekipe čine Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes i Savannah Steyn.

George R.R. Martin je jedan od tvoraca i izvršnih producenta uz Ryana Condala, ujedno i scenarista, te Miguela Sapochnika, koji također potpisuje i režiju. Scenaristica i izvršna producentica je Sara Hess, a ostali izvršni producenti su Jocelyn Diaz, Vince Gerardis i Ron Schmidt. Redateljice su Clare Kilner i Geeta V. Patel, a redatelj i izvršni koproducent je Greg Yaitanes.

Pročitaj još

Prva epizoda imat će svoju premijeru 22. kolovoza u 3 ujutro na HBO-u, a emitirat će se i kasnije tog istog dana. Serija će, naravno, biti dostupna i na HBO Maxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861