Tko se vraća u Fringe? – serijala.com
Trenutno čitaš
Tko se vraća u Fringe?

Tko se vraća u Fringe?

Jer znamo koliko volite Fringe, odnosno koliko ga neki od vas vole mrziti iz svakojakih razloga (među kojima vas smetaju i naši članci), nastavljamo s prenošenjem vijesti iz serije. Spojleri u nastavku teksta.

Preksinoć je na svom službenom twitter profilu Leonard Nimoy objavio kako se vraća u Vancouver na set FOX-ove znanstveno fantastične serije. William Bell, lik kojeg je Nimoy utjelovio u seriji, posljednji je put viđen u finalu druge sezone gdje se… pa raspao na komadiće i umro.

No, budući da Fringe spretno barata u domeni bizarnosti, uskrsnuće Williama Bella bilo bi jedan od sasvim razumljivih događaja.

Kako, kada, gdje i zašto još ne znamo točno, no Nimoy je potvrdio da će to biti “vrlo skoro”. Fringe se vraća s novim epizodama za dva tjedna. Mi ćemo nastaviti s kratkim najavama epizoda i rezultatima gledanosti sve dok se ne skupi kritična masa koja će zahtjevati isti tretman za Outsorced i CSI: Miami.

Twitter.com
2 komentara
  • Nadam se da će se raditi o još jednoj flashback epizodi. Trebali bi nam otkriti malo detalja o onom razdoblju kad je Walter završio u ludnici.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861