Titans dolaze u listopadu, DC najavio početak rada svoje streaming platforme – serijala.com
Trenutno čitaš
Titans dolaze u listopadu, DC najavio početak rada svoje streaming platforme

Titans dolaze u listopadu, DC najavio početak rada svoje streaming platforme

Ako još samo malo pričekamo uskoro bi mogli imati i nove streaming platforme Osječke televizije i zaprešićke Televizije Zapad. Držimo palčeve. Od ove jeseni, DC Entertainment i Warner Bros. pokreću vlastiti streaming servis naziva “DC Universe” na kojem će plasirati svoj originalni sadržaj uz animirane serije, već poznate filmove u svom vlasništvu poput Supermena s Christopherom Reeveom i Viteza tame Christophera Nolana te serije Lois & Clark iz 90-ih i Wonder Woman iz 70-ih godina.

Od originalnog sadržaja prvi na red ove jeseni dolaze Titans čiji je trailer predstavljen na prvom danu srpanjskog Comic-Cona. Iako Titansima ovo ne bi bilo prvo pojavljivanje na televiziji, čak i sada imaju adaptaciju na Cartoon Networku u obliku Teen Titans Go!, ovo bi bilo prvi put da ih vidimo u ne-animiranom live-action formatu otkako su svoje prvo pojavljivanje doživjeli 1964. kao mlađa varijanta Justice Leaguea. Članovi su kroz godine uključivali Robina, odnosno Nightwinga, Wonder Girl, Speedyja, Raven, Red Robina, Kid Flasha i brojne druge.

U ovoj verziji, Titansi uključuju bivšeg Batmanovog sidekicka Robina (Brenton Thwaites, Pirates of the Caribbean), Starfire (Anna Diop, 24: Legacy), Raven (Teagan Croft) i Beast Boya (Ryan Potter), a pridružit će im se i Alan Ritchson (Aquaman iz Smallvilea) kao Hawk te Minka Kelly (Friday Night Lights) kao Dove. Seriju će raditi Akiva Goldsman, Geoff Johns i Greg Berlanti. U prvom traileru Robin je prostačio protiv Batmana i svima pokazao da ovo neće biti mlaka serija i da će mlađi od 12 ipak morati na spavanje prije emitiranja!

DC Universe se pokreće 15. rujna, Titansi će imati svoju premijeru 3. listopada na njujorškom Comic Conu, a na DCU stižu 12. listopada. Warner Bros. je odredio mjesečnu cifru od 7,99$ kako bi mogli pristupiti njihovoj digitalnoj riznici, a ta riznica, naravno, neće biti dostupna na ovim prostorima.

https://www.youtube.com/watch?v=QIYzdBAxcM8

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861