Premijera nove serije Kidding (“Šaljivac”) dostupna na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove serije Kidding (“Šaljivac”) dostupna na HBO GO-u

Premijera nove serije Kidding (“Šaljivac”) dostupna na HBO GO-u

Nakon što je dvije sezone bio izvršni producent na Showtimeovom I’m Dying Up Here — Jim Carrey će ponovno stati ispred kamera u svojem najnovijem projektu, Kidding (“Šaljivac”). Prva epizoda dostupna je na online video streaming usluzi HBO GO dok će premijera na HBO kanalu biti 8. listopada u 21.30 h.

Poznatom glumcu i dobitniku Zlatnog globusa ovo je prva glavna uloga u seriji nakon više od dva desetljeća, koja ga je ponovo povezala s oskarovcem Michelom Gondryjem, redateljem filma “Vječni sjaj nepobjedivog uma” (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Kidding prati Jeffa, koji je poznatiji kao gospodin Pickles (Jim Carrey), ikonu dječje televizije i simbol ljubaznosti i mudrosti u očima američkih mališana, ali i roditelja koji su odrasli uz njega. Međutim, kad se Jeffova obitelj počne raspadati Jeff otkriva da ga nikakva bajka, priča ni lutka neće izvesti iz krize koja napreduje brže nego što se on stiže snaći. Rezultat: dobar čovjek u okrutnom svijetu suočava se s polaganim gubitkom razuma koji je podjednako urnebesan koliko i tragičan.

Jeff se suprotstavlja ograničenjima koja mu postavljaju dobro podmazana mašinerija emisije “Vrijeme za lutke gospodina Picklesa” i izvršni producent Seb (Frank Langella). Seb se pribojava da Jeffovo psihičko stanje može upropastiti carstvo koju su izgradili, zbog čega počinje pripremati emisiju za život nakon Jeffa, dok se Deirdre (Catherine Keener), koja je zadužena za izradu lutaka, bori s vlastitim osobnim i profesionalnim problemima. Judy Greer glumi Jeffovu otuđenu suprugu, a u ulozi njihovog sina naći će se Cole Allen. Među gostujućim glumcima su Justin Kirk i Ginger Gonzaga.

Kidding je kreirao Dave Holstein, koji je ujedno i izvršni producent te je napisao i pilot epizodu. Michel Gondry je također izvršni producent, a režira i nekoliko epizoda, uključujući prvu. Među izvršnim producentima su i Jim Carrey, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, Jason Bateman i Jim Garavente.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861