The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone

The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone

Naručena ekranizacija popularnog serijala “fantasy” knjiga, kasnije i videoigara, The Witcher — već debelo napreduje pod autorskog palicom showrunnerice Lauren Schmidt Hissrich. Na svom Twitter profilu Hissirich je iznimno aktivna i otvorena oko pitanja svoje serije, a jučer je i potvrdila da su njene scenaristice i scenaristi zaposleni pisanjem finala prve sezone.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je već spomenuti — odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a sama serija trebala bi se pojaviti na Netflixu tek 2020. Naručeno je osam epizoda, a serija će se snimati u istočnoj Europi, poglavito u Poljskoj, ali i u šumama oko Budimpešte. Netflix još nije potvrdio tko će glumiti, ali da će serija trebati popuniti uloge za poznate likove iz romana poput Yennefer, Triss Merigold, Ciri, Jaskiera i druge.

Lauren Hissirch je zanat ispekla na serijama poput The West Wing, Power, Daredevil, Defenders i drugima.

3 komentara
  • A to što za ulogu Ciri traže Azijatkinju ili devojku tamne puti, to ništa. Ne možeš jednog od glavnih likova tako da promeniš.

    • Prijatelju naseo si na fake news nece biti BAME Ciri nego Engleskinja poljskog porekla.Od serijale sam ocekivao da objave da je Henri Kavil novi Geralt!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861