The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone

The Witcher: Autorica serije potvrdila da upravo pišu finale sezone

Naručena ekranizacija popularnog serijala “fantasy” knjiga, kasnije i videoigara, The Witcher — već debelo napreduje pod autorskog palicom showrunnerice Lauren Schmidt Hissrich. Na svom Twitter profilu Hissirich je iznimno aktivna i otvorena oko pitanja svoje serije, a jučer je i potvrdila da su njene scenaristice i scenaristi zaposleni pisanjem finala prve sezone.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je već spomenuti — odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

Pročitaj još

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a sama serija trebala bi se pojaviti na Netflixu tek 2020. Naručeno je osam epizoda, a serija će se snimati u istočnoj Europi, poglavito u Poljskoj, ali i u šumama oko Budimpešte. Netflix još nije potvrdio tko će glumiti, ali da će serija trebati popuniti uloge za poznate likove iz romana poput Yennefer, Triss Merigold, Ciri, Jaskiera i druge.

Lauren Hissirch je zanat ispekla na serijama poput The West Wing, Power, Daredevil, Defenders i drugima.

3 komentara
  • A to što za ulogu Ciri traže Azijatkinju ili devojku tamne puti, to ništa. Ne možeš jednog od glavnih likova tako da promeniš.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861