David Cronenberg radi na svojoj, zasad neimenovanoj, TV seriji – serijala.com

David Cronenberg radi na svojoj, zasad neimenovanoj, TV seriji

David Cronenberg, jedan od najpoznatijih redatelja žanrovskih (primarno horor) filmova jučer je dobio nagradu za životno djelo na filmskom festivalu u Veneciji. Popularni festival poprište je brojnih premijera, pa su posjetitelji i novinari mogli pogledati nove filmove Damiena Chazellea, “The First Man”, Guadagninov remake Argentove “Suspirije” i brojne druge.

Cronenberg je spomenuo kako ga nije previše briga za budućnost doživljaja gledanja filmova u kinima i da cijelo to iskustvo “evoluira” i da je to posve normalno. Na panelu nakon svoje nagrade redatelj je rekao kako radi na zasad neimenovanoj seriji o kojoj nije dao ni najmanji detalj osim da se radi o “vrlo osobnom i dragom projektu”. Variety prenosi kako je odbio režirati dio druge sezone HBO-ovog True Detectivea jer su scenariji bilo loši. Iskreno — ne možemo ga kriviti.

U svojoj dugoj karijeri režirao je klasike poput “The Fly”, “Scanners”, “Crash”, “Eastern Promises” i brojne, brojne druge. Okušao se i na malom ekranu kao redatelj šačice epizoda, prvenstveno – režirao je dvije epizode Scales of Justice i jednu epizodu televizijske adaptacije Friday the 13th.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861