The Vampire Diaries – najava nove epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
The Vampire Diaries – najava nove epizode

The Vampire Diaries – najava nove epizode

Znamo da ih volite, stoga vam donosimo par novih trailera za ostatak sezone, za jedan od omiljenijih guilty pleasurea, The Vampire Diaries.

Na vašu sreću, treća sezona se nastavlja već noćas, epizodom The New Deal. Nakon par odličnih epizoda i relativno razoćaravajućeg finala polusezone, imamo očekivanja da će naredne epizode biti ipak biti malo bolje, bar se nadamo da hoće. A što očekivati od drugog dijela sezone? Vrlo vjerojatno, opet bespotrebno zapetljavanje priče, previše gostujućih likova, Damonov torzo, Elenine ljubavne jade, Stefana koji pokušava izigravati facu te Klausa koji je faca. No svejedno, zato ih volite, i autor ovoga članka priznati će da su mu dragi, bez obzira na mnoge mane. U nastavku pogledajte trailere, te sneak peekove uz komentare producenata.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aUkb2pM4H90[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MrHg8Tg-Yxw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ltIpk7vmuK4[/youtube]
4 komentara
  • TVD mi je jedini guilty pleasure koji imam (pratim), ali ne mogu reći da nestrpljivo čekam nastavak sezone. Kao i dosad, pričekat ću da se nakupi nekoliko epizoda. Što se tiče očekivanja u narednim epizodama, nemoj zaboraviti na dramu oko Jeremyja, Anne i Vicki. Što se tiče promosa, treći video (extended promo) mi je najzanimljiviji.

  • Barney slažem s tobom u svemu, međutim evo večeras ću pogledati tu novu epizodu. Jedini fail mi je što sam kupio knjige pa sad neznam dali da pročitam svih 7 komada pa na taj način gledam..uglavnom čini mi se super zanimljiv i recimo iako uvijek prva sezona bude najbolja, komotno mogu reći da se ni u 3. nisam razočarao i očekujem sve bolje i bolje epizode.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861