The Stand: CBS All Access mogao bi biti dom ekranizaciji Kingove knjige – serijala.com
Trenutno čitaš
The Stand: CBS All Access mogao bi biti dom ekranizaciji Kingove knjige

The Stand: CBS All Access mogao bi biti dom ekranizaciji Kingove knjige

Prije nekoliko godina Kingov The Stand trebao je biti televizijska serija koja bi vodila u veliku filmsku adaptaciju, slično kao što se planiralo s “Dark Towerom”. “Dark Tower” je prošlo ljeto ipak završio samo na velikom platnu, bio je užasan i pritom od prodaje ulaznica zaradio za kikiriki i sportsku pivu.

Josh Boone, redatelj filmova “The Fault in Our Stars” i Foxovog “The New Mutants”, vezan je za adaptaciju Standa još od 2014. Pogledom na kalendar potvrdili smo da je danas 2018. i da su izašle nove vijesti o potencijalnoj ekranizaciji Kingove uspješnice, The Stand. Odustalo se od filma, odustalo se od serije i filma i projekt je sad vezan za… CBS All Access.

The Stand je priča o slomu društva i civilizacije nakon izbijanja mutiranog sloja gripe koji je ubio više od 99% čovječanstva u razdoblju od nekoliko tjedana. Knjiga se usredotočuje na dvije skupine preživjelih – grupu koju vodi dobronamjerna 108-godišnja žena Majka Abagail i skupina koju vodi Randal Flagg, demonska, nadnaravna figura koja želi širiti kaos. Knjiga je prethodno adaptirana u obliku miniserije 1994. godine za ABC.

CBS All Access bi također napravio miniseriju od deset nastavaka, a ako ste glasno zakolutali očima – sjetite se da je CBS All Access dom Star Trek Discoveryju i The Good Fight. The Stand je izdan 1978., a 1990. izdano je i prošireno izdanje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861