The Stand: CBS-ova adaptacija romana Stephena Kinga stiže u prosincu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Stand: CBS-ova adaptacija romana Stephena Kinga stiže u prosincu

The Stand: CBS-ova adaptacija romana Stephena Kinga stiže u prosincu

Nakon niza problema, odgoda, prenamjena i svih ostalih nesporazuma s novom adaptacijom Kingovog romana The Stand, CBS All Access je napokon najavio kad ćemo moći gledati njihovu novu miniseriju. Josh Boone, redatelj filmova “The Fault in Our Stars” i Foxovog “The New Mutants”, koji još nije izašao (!), vezan je za adaptaciju Standa još od 2014.

Deadline javlja kako je mreža odlučila i najavila da će miniserija biti spremna za prosinac. Boone je uz pomoć Bena Cavella napisao scenarije, a potonji je potpisan i kao showrunner.

The Stand je priča o slomu društva i civilizacije nakon izbijanja mutiranog sloja gripe koji je ubio više od 99% čovječanstva u razdoblju od nekoliko tjedana. Knjiga se usredotočuje na dvije skupine preživjelih — grupu koju vodi dobronamjerna 108-godišnja žena Majka Abagail i skupina koju vodi Randal Flagg, demonska, nadnaravna figura koja želi širiti kaos. Knjiga je prethodno adaptirana u obliku miniserije 1994. godine za ABC, a Ivana Sudan za GKR piše da roman nije izašao u hrvatskom prijevodu. Ako se nešto promijenilo od 2015. — slobodno nam javite u komentarima.

Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden, Odessa Young, Jovan Adepo i Amber Heard su u glavnim ulogama, a desetodijelna miniserija stiže 17. prosinca ove godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861