The West Wing: Ponovno okupljanje glumačke postave serije za specijal na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
The West Wing: Ponovno okupljanje glumačke postave serije za specijal na HBO Maxu

The West Wing: Ponovno okupljanje glumačke postave serije za specijal na HBO Maxu

Glumačka postava i autori popularne NBC-jeve serije The West Wing (“Zapadno krilo”) okupit će se ove jeseni za posebno snimanje epizode za HBO Max javlja Variety. Prije nego počnete slaviti — Maxov specijal baš i neće imati mnogo novog materijala.

“A West Wing Special to Benefit When We All Vote” debitirat će nešto kasnije ove godine, a sama epizoda bit će kazališno priređena “repriza” epizode iz treće sezone serije, “Hartsfield’s Landing”. Snimanje predstave održat će se u listopadu ove godine u Los Angelesu, a pretpostavljamo da će brzo nakon toga biti dostupno za pretplatnike HBO Maxa.

Specijal će služiti za podizanje svijesti za neprofitnu udrugu When We All Vote, čija je supredsjedateljica i Michelle Obama. Većina glumačke postave odigrat će uloge iz serije, a to znači da se vraćaju Allison Janney, Janel Moloney, Richard Schiff, Bradley Whitford, Rob Lowe, Dulé Hill i Martin Sheen kao predsjednik Bartlett. Aaron Sorkin, Thomas Schlamme i Casey Patterson producirat će cijeli event, a prvonavedeni će napisati i nešto novog materijala za ovu priliku.

The West Wing se emitirao na programu NBC-ja od 1999. do 2006., a u svojih sedam godina na malim ekranima zaradio je 27 nagrada Emmy, 2 Zlatna globusa, dvije nagrade Peabody i brojne ostale nagrade publike i struke.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861