Teaser: Netflixov Dark se vraća za dva mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Netflixov Dark se vraća za dva mjeseca

Teaser: Netflixov Dark se vraća za dva mjeseca

Jedna od najboljih Netflixovih serija 2017. godine se nakon godinu i pol konačno vraća na streaming servis u drugoj sezoni od osam epizoda. Netflix je izbacio prvi pogled na nove nastavke, ali vrlo škrt pogled, otkrivajući samo datum premijere.

Prva sezona je bila prava poslastica za ljubitelje dobrih time travel zapleta, misterije, blagog SF-a i jezivo dobre atmosfere njemačkog gradića u dvorištu nuklearnog reaktora. U središtu se nalazi Jonas, tinejdžer u žutoj kabanici kojeg i dalje proganja iznenadno samoubojstvo vlastitog oca. A kad polako počinje otkrivati što se zapravo krije iza neobjašnjivih nestanaka svojih vršnjaka koji se protežu već trideset godina, Jonas saznaje i više nego što je trebao.

Iako je u početku svakom idućom epizodom postavljao sve više pitanja, ne davajući nikakve odgovore, Dark je u drugom dijelu sezone postepeno odmotavao još uvijek nerazriješenu glavnu misteriju. Nakon odgledanih deset epizoda, imamo neku sliku što se zbiva u seriji, no u konačnici ipak ne znamo sve što bismo htjeli. Druga sezona će otkriti dvije nove rupe u vremenu – 1921. i 2052. godinu – proširujući simetrični vremenski interval za još 33 godine, a datum premijere je najavljen za 21. lipnja (inače, vrlo važan datum za gledatelje serije).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861