Syfy otkazao SF horor Nightflyers, a Netflix komediju Friends From College – serijala.com
Trenutno čitaš
Syfy otkazao SF horor Nightflyers, a Netflix komediju Friends From College

Syfy otkazao SF horor Nightflyers, a Netflix komediju Friends From College

Posljednjih nekoliko dana je televiziju zahvatio niz otkazivanja od kojih su najviše šokirali (ali opet, potpuno očekivano) uklanjanje zadnjih Marvelovih serija iz Netflixovog repertoara. No, streaming servis nije tu stao već je otkazao i jednu komediju nakon dvije sezone, a pridružio mu se i Syfy s novakom koji nije u potpunosti dosegnuo svoj hype.

Friends From College predvođen Keeganom-Michaelom Keyem je krenuo s osam epizoda 2017. godine, da bi drugu sezonu izbacio prije nešto više od mjesec dana. Serija je bila smještena u New Yorku i pratila grupu bivših studenata Harvarda kroz njihove svakodnevne aktivnosti. Kritičari su rekli da je serija okej, ali ništa posebno da bismo joj posvetili pažnju, što je i dovelo do neizbježnog otkazivanja.

Što se tiče Syfyjevog Nightflyersa, za njega smo imali velika očekivanja zbog osobe koja stoji iza knjiškog predloška ove horor adaptacije. No, kritičari nisu bili baš oduševljeni i gledanost je bila slaba, iako je mreža uložila puno novaca u realizaciju projekta, uz Netflixovu potporu međunarodne distribucije. Serija je otkazana dva mjeseca nakon svoje premijere, a Variety piše da je David Ajala, jedan od glavnih glumaca, već našao novi angažman u CBS-ovom pilotu drame Under the Bridge.

Komentari (1)
  • Za Nightflyers nečudim se nikako, serija je jako loša. Snimana je u Irskoj pa je pola glumaca iz Irske koji imaju Irski naglasak ili prikrivaju naglasak jako loše. Jako jako loše nakon prvog nastavka je se vidilo da će bit otkazana jer nije space serija već neka vrsta horora u svjemiru. Loše.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861