Star Trek: Picard zaradio drugu sezonu prije nego je prva uopće krenula – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Picard zaradio drugu sezonu prije nego je prva uopće krenula

Star Trek: Picard zaradio drugu sezonu prije nego je prva uopće krenula

Nešto više od mjesec dana prije premijere prve sezone na CBS All Accessu i Prime Videu — Deadline javlja da je Star Trek: Picard zaradio drugu sezonu. CBS All Access je naručio deset novih epizoda za drugu sezonu i u suhoparnom izvješću javio kako je serija iskoristila porezne poticaje u Kaliforniji… bla, bla, bla.

Alex Kurtzman i Michael Chabon potvrdili su da Picard neće obrađivati vinograd i da će se otisnuti u svemirska prostranstva gdje će pokušati “ispraviti određenu nepravdu”. Dvojac izvršnih producenata nije htio potvrditi hoće li se nova serija odvijati na međuzvjezdanom brodu, ali definitivno hoće, osim ako Picard ne namjerava traktorom krenuti među zvijezde.

Ovoga puta poznati kapetan neće biti član Zvjezdane flote Ujedinjene Federacije Planeta, ali stara poznanstva dobro će iskoristiti. Star Trek: Picard bit će serijaliziran na način na koji “Nova generacija” nije bila, a ovih osam epizoda sačinjavat će “prvu sezonu” odnosno priču serije koja će se nastaviti i u deset novih epizoda.

Michael Chabon također je potvrdio da je Patrick Stewart “bolji nego ikad prije i da ga je jednostavno zadovoljstvo gledati kako radi”.  Nova Star Trek serija koja označava povrataka Patricka Stewarta u ulogu Jean-Luca Picarda nakon manje od dva desetljeća odsustva iz franšize će svoju premijeru na CBS All Access imati 23. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861