Star Trek: Picard dolazi krajem godine, CBS All Access pustio teaser – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Picard dolazi krajem godine, CBS All Access pustio teaser

Star Trek: Picard dolazi krajem godine, CBS All Access pustio teaser

Nismo 100% sigurni koliko je ovaj teaser namjerno pušten van, ali sad je tu. Bar dok ga CBS All Access ne skine. [Nadopunjeno sa službenim videom]. Mreža je u travnju potvrdila početak snimanja svoje nove serije smještene u svemir Star Treka. Nedavno i službeno naslovljena Star Trek: Picard, serija se snima u Kaliforniji, a prve dvije epizode režirat će Hanelle Culpepper dok će Jonathan Frakes preuzeti redateljski stolac za treću i četvrtu epizodu. Michael Chabon, izvršni producent i glavni scenarist serije, zajedno je s Alexom Kurtzmanom potvrdio kako će serija svoju premijeru imati u prosincu ove godine. No, sjetimo se samo kako je i Discovery kasnio.

Osim Patricka Stewarta u seriji će se pojaviti Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Evan Evagora, Santiago Cabrera i Michelle Hurd.

Distribuciju van Amerike preuzeo je Amazon — gdje ćemo i mi moći pratiti nove avanture sir Patricka Stewarta.

 

Pročitaj još

2 komentara
  • (Michael Chabon, izvršni producent i glavni scenarist serije, zajedno je s Alexom Kurtzmanom potvrdio kako će serija svoju premijeru imati u prosincu ove godine. No, sjetimo se samo kako je i Discovery kasnio.) Sir Patrick Stewart “mlad” čovjek, nije im žurbe…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861