Resident Evil: Netflix planira seriju prema poznatoj Capcomovoj uspješnici – serijala.com
Trenutno čitaš
Resident Evil: Netflix planira seriju prema poznatoj Capcomovoj uspješnici

Resident Evil: Netflix planira seriju prema poznatoj Capcomovoj uspješnici

Slučajno ili ne — Netflix je neslužbeno potvrdio kako u određenom stupnju razvoja ima projekt vezan za popularnu franšizu video igara, Resident Evil. Prije nekoliko dana u svojem media centru Netflix je objavio kratak rezime projekta i potom ga brže-bolje izbrisao. Srećom, na internetu nikad ništa nije zauvijek izgubljeno.

Forbes javlja da su glasine bile točne i da Netflix, čini se, razvija adaptaciju Resident Evila

Gradić Greenfield u Marylandu dugo je stajao u sjeni tri naizgled nepovezane institucije — grada Washingtona, korporacije Umbrella i privremenog azila Greenwood. Danas, 26 godina nakon otkrića T-virusa sve tajne ove tri grupacije polako se otkrivaju.

Resident Evil jedna je od najdugovječnijih franšiza u svijetu video igara, a po njoj je napravljen i uspješan, iako ne baš jako kvalitetan, serijal filmova s Millom Jovovich u glavnoj ulozi. Resident Evil je Capcomov najprodavaniji serijal koji broji više od 95 milijuna prodanih primjeraka u više od dvadeset godina. Prva igra izašla je 1996., a posljednja, Resident Evil 2, u siječnju prošle godine. Resident Evil 2 iz 2019. bio je remake igre iz 1998. Ove godine Capcom sprema i remake trećeg nastavka jer su rimejkovi relativno jednostavan način za povratiti stare obožavatelje.

Filmski serijal broji šest nastavaka, a na kino blagajnama je zaradio preko milijardu dolara. Netflixova serija još nije službeno najavljena, a još manje je poznato kada bi trebala stići na njihove servere. Nadamo se da će uskoro biti više informacija.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861