Resident Evil: Netflix je objavio trailer za seriju koja stiže za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Resident Evil: Netflix je objavio trailer za seriju koja stiže za mjesec dana

Resident Evil: Netflix je objavio trailer za seriju koja stiže za mjesec dana

Poplavu vijesti s Netflixa nastavlja i nova najava za Resident Evil. Prva sezona Netflixove adaptacije stiže 14. srpnja, a streaming servis je predstavio trailer koji malo bolje pojašnjava radnju serije.

Netflix je krajem 2020. naručio osam epizoda za prvu sezonu serije koju će nadgledati Andrew Dabb, showrunner CW-ove nadnaravne uspješnice Supernatural. Dabb će biti scenarist, showrunner i izvršni producent na seriji zajedno s ekipom iz Constantin Filma, Robertom Kulzerom, Oliverom Berbenom i Mary Leah Sutton. Bronwen Hughes (The Walking Dead) je režirao prve dvije epizode.

Serija će se odvijati putem dvije vremenske radnje. Prva će pratiti 14-godišnje sestre Jade i Billie Wesker prilikom njihova preseljenja u Raccoon City koje polako otkrivaju tajne grada koje bi mogle uništiti život na Zemlji. Druga će se odvijati 16 godina u budućnosti nakon što je na planeti ostalo 15 milijuna ljudi, a 6 milijardi zombija prijeti preživljavanju ljudske vrste.

Resident Evil jedna je od najdugovječnijih franšiza u svijetu video igara, a po njoj je napravljen i uspješan, iako ne baš jako kvalitetan, serijal filmova s Millom Jovovich u glavnoj ulozi. Resident Evil je Capcomov najprodavaniji serijal koji broji više od 95 milijuna prodanih primjeraka u više od dvadeset godina. Prva igra izašla je 1996., a posljednja, Resident Evil 3, u veljači 2020.

Pročitaj još

Prošle godine izašla je još jedna loša filmska adaptacija i animirana serija na Netflixu. Filmski serijal s Millom Jovovich broji šest nastavaka, a na kino blagajnama je zaradio preko milijardu dolara.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861