Pogledajte već sada pilot nove fantasy serije, Once Upon a Time – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogledajte već sada pilot nove fantasy serije, Once Upon a Time

Pogledajte već sada pilot nove fantasy serije, Once Upon a Time

Američke mreže ove sezone sve više eksperimentiraju s objavom pilota novih serija prije “prave” televizijske premijere. Strategija se pokazala prilično dobrom, jer FOX-ov New Girl je druga najgledanija nova serija ove jeseni, a ABC-jev Revenge u sezonu je ušao kao najgledanija nova drama.

ABC ponovo nudi pilot svoje nove serije internetskoj publici, od jučer je za online streaming na IMDb-ovim stranicama dostupan pilot nove fantasy serije, Once Upon a Time. Za razliku od većine prethodnih slučajeva, kada su samo američki gledatelji mogli unaprijed legalno pogledati epizodu, IMDb ne postavlja regionalna ograničenja, pa pilot možete pogledati već sad, čak i u HD rezoluciji.

Nadopuna: Pilot više nije dostupan van SAD-a, IMDb je u međuvremenu postavio regionalno ograničenje.

O čemu se radi u seriji, zapravo? Kopirat ćemo vam opis iz našeg jesenskog vodiča:

Once Upon a Time savršen je primjer zašto nam se ABC sviđa ove sezone – ima netipične nove serije koje se ne mogu lako svrstati u neki generični žanr (Pan Am, The River,…). OUAT udiše život u klasičnu priču o Snjeguljici i zloj kraljici te ih prebacuje u fiktivni gradić Storybrook, u kojeg se useljava naša protagonistica, Emma Swan (Jennifer Morrison).

Osim Morrison, serija vrvi poznatim glumcima – tu su Ginnifer Goodwin (Big Love), Robert Carlyle (Trainspotting, Stargate Universe), Lana Parrilla (Swingtown), a nedavno je objavljeno kako će i Alan Dale (Lost) gostovati u seriji. ABC je seriju smjestio na nezgodno i riskantno mjesto – iako djeluje primjereno za prvi sat primetimea, nedjeljom je u 20h ondje godinama emitiran Extreme Makeover: Home Edition, a zbog velike konkurencije u obliku američkog nogometa, jesenski nedjeljni raspored rijetko kada doživljava promjene. Međutim, zbog relativno kasne premijere (23. listopada), ABC vjerojatno želi seriji dati dovoljno veliku promociju, ali i izbjeći velike pauze ukoliko se serija pokaže uspješnom. Serijaliziranost serije upravo je njezin najveći problem, jer mnogi koji su vidjeli pilot pitaju se kako će priča razvijati tijekom ove, ali i potencijalne iduće sezone. Bilo kako bilo, ABC će morati biti vrlo pažljiv s OUAT-om, a mi ćemo spremno dočekati seriju u nadi da nas čeka prava fantasy poslastica.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861