Pilot Shielda prikazan na Comic Conu, Cobie Smulders ipak u seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Pilot Shielda prikazan na Comic Conu, Cobie Smulders ipak u seriji

Pilot Shielda prikazan na Comic Conu, Cobie Smulders ipak u seriji

Pilot jedne od najočekivanijih novih jesenskih serija, ABC-jevog Marvel’s Agents of SHIELD, prikazan je prošlog vikenda u prepunoj dvorani 20 konvencijskog centra u San Diegu na Comic Conu. Inače, čuvena dvorana prima oko pet tisuća ljudi. Nakon pilota uslijedio je i Q&A dio s većinom glavne glumačke postave te Jossom Whedonom. Pilot je zaradio ovacije ne-baš-oštrog suda posjetitelja konvencije (ipak su oni i ciljana publika, zajedno s nama), ali i prema malo objektivnijoj kritičkoj varijanti, pilot je navodno vrlo dobar.

Možda najveće iznenađenje (ali i ne baš potpuno) je vijest da se u prvoj epizodi u sporednoj ulozi pojavljuje i Cobie Smulders (Maria Hill) koja je ove godine još uvijek ugovorno vezana za How I Met Your Mother. No, Whedon i društvo su rekli kako će se Cobie pojavljivati tu i tamo u prvoj sezoni, te da bi se mogla priključiti glavnoj postavi ukoliko Agents of SHIELD dobije drugu sezonu. TVLine.com je nakon panela popričao s glumcima, a video možete pogledati ispod.

Cobie Smulders (Maria Hill) u Marvel's Agents of SHIELD; EW.com
Cobie Smulders (Maria Hill) u Marvel’s Agents of SHIELD; EW.com

A u sljedećem videu možete pogledati i kako je izgledao čitav panel na Comic Conu. Marvel’s Agents of Shield svoju premijeru ima u utorak, 24. rujna na ABC-u.

3 komentara
  • Trebam baš uštediti neke pare i otići na Comic Con jedne godine, koliko god bilo zeznuto doći do ulaznica. Umjesto da kao i svake godine ta 4 dana visim pred monitorom od jutra do sutra dok gledam pišljive YT snimke svih mogućih panela.

    • Pričamo o tome već godinama pa nikako. Mislim da je najveći problem što karte planu već u listopadu ili studenom kad kreću u prodaju. Zajebano je i mnogo je planiranja unaprijed potrebno. Da ne govorim uopće o financijskim troškovima. Ali otići ćemo jednog dana pa ćemo izvještavati s lica mjesta.

      • Ove godine su ulaznice dostupne online prodane u nekoliko sati. No to je vrijeme potrebno da se “obrade” narudžbe samo onih koji su u lobby ušli u prve 3 minute. Kad ima likova koji kupe 15 komada pa prodaju po eBayu za stotine dolara.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861