Breaking Bad nas provocira kratkim teaserima i rezimeom sa Comic-Cona – serijala.com
Trenutno čitaš
Breaking Bad nas provocira kratkim teaserima i rezimeom sa Comic-Cona

Breaking Bad nas provocira kratkim teaserima i rezimeom sa Comic-Cona

Breaking Bad je imao svoj panel jučer, posljednjeg dana ovogodišnjeg Comic-Cona. Voljeli bismo vam reći da su nam predstavili sedam trailera, osam postera, tri kompletna scenarija uvodnih epizoda i obećali primetime termin na Novoj TV dan nakon izvornog emitiranja. Ali nisu. I dok je rulja okupljena u dvorani H imala priliku vidjeti uvodnu scenu druge polovice pete sezone, AMC je nama plebejcima podvalio samo recap-clip. Koji, doduše, izgleda super.

Na panelu smo, tako, doznali da će Breaking Bad ponovo krenuti flash-forwardom u vrijeme kada je Walter White počeo nositi malo modernije naočale sa debljim crnim okvirom. Njegov ego je na vrhuncu sada kada je izgradio carstvo i nikada do sada nuije imao toliku moć. Hoće li to biti ono što će spustiti Heisenberga na zemlju, hoće li uopće te kako će narko-kralj završiti na kraju 16. epizode pete sezone? Početak kraja kreće 11. kolovoza.

Cranston babuška.
Cranston babuška.

Za kraćenje vremena, evo triju službenih teasera iz dva kratka videa:

Plus, podsjetnik za zaboravljive, devetominutni rezme dosad viđenog u četiri i pol sezona:

Dodajmo i da će Mythbusteri pokušati jahati na valu popularnosti finala serije te dan nakon prve povratničke epizode emitirati posebnu epizodu posvećenu razbijanju mitova iz Breaking Bada. Konačno ćemo dobiti odgovore koji nas nikada nisu mučili, poput “može li se stvarno otopiti tijelo u kadi — zajedno sa čitavim podom”. Aaron Paul i Vince Gilligan gostuju. Trailer!

http://www.youtube.com/watch?v=wxcwAfKayUk

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861